Bekijk dit bericht in je browser
December 2019
Handelsbeurs
 
Op zaterdag 21 en zondag 22 maart 2020 is er een handelsbeurs in Ingelmunster. Deze handelsbeurs gaat door in een luxetent van 800 vierkante meter op het marktplein.

Via een parcours maken bezoekers gratis kennis met 37 beursstanden om uiteindelijk in een pop-up bar te eindigen. Een gespecialiseerde firma in standenbouw neemt de inrichting van de tent voor zijn rekening. Beveiligingsfirma Bevo Security houdt het hele weekend een oogje in het zeil. Voor de praktische organisatie van dit evenement werkt het gemeentebestuur samen met XL Events, een Ingelmunsters bedrijf dat eerder al handelsbeurzen organiseerde.

Ben jij ook aanwezig?
Alle Ingelmunsterse handelszaken en bedrijven krijgen de kans om tijdens de handelsbeurs hun producten en diensten bekend te maken. Om een zo divers mogelijk doelpubliek aan te spreken, willen we een brede variatie aan standen voorzien. Bovendien krijgen Ingelmunsterse zaken voorrang om in te schrijven tegenover handelszaken buiten de gemeente. We voorzien 37 beursstanden:
- 26 standen van 12 vierkante meter (180 euro excl. btw)
- 6 standen van 15 vierkante meter (225 euro excl. btw)
- 5 standen van 18 vierkante meter (270 euro excl. btw)

Door bijgevoegd contract in te vullen en ondertekend terug te bezorgen aan bjorn@streamlinecarcare.be kan je een standruimte reserveren. Daarna bezorgt Bjorn Willaert van XL Events een factuur. Na betaling op het rekeningnummer BE57 3631 8550 2335 van XL Events is jouw reservatie definitief en neemt Bjorn contact met jou op voor de verdere praktische organisatie.

In het voorjaar zorgen we voor een communicatiecampagne om bekend te maken welke handelszaken deelnemen aan de beurs.

 
Inschrijven
Ingelmunster zoekt straffe ondernemers!
 
Ook volgend jaar gaat ons prestigieus Gala van Ingelmunster opnieuw door. Sinds enkele jaren zet het Gala verdienstelijke inwoners uit het verenigingsleven in de schijnwerpers. Nu wordt de show uitgebreid met een trofee voor 'ondernemer van het jaar'!
Ken jij een straffe ondernemer of enthousiaste starter in Ingelmunster? Stuur voor 2 januari 2020 je kandidaten door naar vrijetijd@ingelmunster.be en motiveer waarom hij of zij volgens jou een trofee verdient!

Zorg dat je erbij bent!
Op vrijdag 7 februari 2020 vanaf 19.30u. is iedereen welkom in de evenementenhal om mee te vieren en te supporteren tijdens de uitreiking van de verschillende trofeeën en de publieksprijs.

 
Stuur je kandidaat door
Stem en stoef
 

Mensen stimuleren om te winkelen bij lokale ondernemers, dat is de bedoeling van de campagne 'Ik koop lokaal bij een winkelier van hier'.

Je kan nog tot 10 januari 2020 stoefen met je favoriete Ingelmunsterse winkelier. Door te stemmen kunnen we een Ingelmunsterse handelaar het gezicht maken van de campagne. Voor deze actie nemen er zes handelaars van onze gemeente deel, namelijk An Toafel, 't Boerke, Slagerij Bart, Atelier Groen, de Zorgshop en Fietsen Haverbeke.

Stemmen kan via:

  • www.ikkooplokaal.be
  • Facebook: like de Facebookpagina van Ik koop lokaal, plaats er een foto van jouw winkelier of je aankoop, tag jouw winkelier en gebruik #ikkooplokaal
  • Of via Instagram: post een foto van jouw winkelier of je aankoop, tag @ikkooplokaal en de winkelier. Gebruik de hashtag #ikkooplokaal en #naamvandewinkel

Door te stoefen en te stemmen maak je kans op:

  • drie weekendarrangementen
  • cadeaucheques van de deelnemende steden en gemeenten

 

 
Ik stem!
Dienst economie | economie@ingelmunster.be | T 051 33 74 49
   

Je profiel aanpassen - Uitschrijven