Nieuwsbrief van 15-3-18 6:42:00
Online bekijken

Schrijven op muren is zo gek nog niet, wanneer de hele muur uitwisbaar is

Whiteboard verf voor creatievelingen die altijd ruimte tekort komen

Al sinds mensenheugenis schrijft de mens op muren. Nu zijn beschrijfbare muren heel eenvoudig te verwezenlijken met Vicinity Professional Whiteboard verf. Je brengt jezelf en je medewerkers in beweging (agile werken) en het stimuleert de samenwerking op een creatieve manier. Brainstormen word een andere beleving als je door het hele bedrijf op alle wanden je ideeën kwijt kan.

Soundblox akoestische (geluidsabsorberende) betonblokken voor binnen- en buitentoepassing

Soundblox; de innovatieve oplossing voor het vraagstuk van de akoestische klimaatbeheersing in een ruimte door het reduceren van de hinderlijke nagalm waardoor de spraakverstaanbaarheid sterk wordt verbeterd en de geluidsbeleving wordt geoptimaliseerd.

Het voorjaar komt eraan...

Hoogste tijd om te gaan zorgen voor een perfect geïsoleerd huis of bedrijfspand. In de afgelopen winter periode hebben we prima kunnen zien waar het koud was in je huis of bedrijfspand, dus dat pakken we nu even lekker aan. De mooiste vorm van isolatie is volledig mineraal. Een volledig minerale afwerking wil zeggen dat je de muren afwerkt met een steenachtig stucmateriaal, (of dit nu aan de binnenzijde of aan de buitenzijde is) Natuurlijk in dit geval met een heel hoge isolatie waarde.

Brandwerende en rookwerende deuren

Directeur Henk Breel van Stichting Garantie Deuren GND praat ons bij over brandwerende en rookwerende deuren. Om een gebouw brand- en vluchtveilig te maken worden gebouwdelen onderverdeeld in brandcompartimenten met daarin brandwerende deuren. Deze hebben weerstand tegen vuur zodat branddoorslag wordt uitgesteld.
NBD E-Magazine Inrichting, vloeren, trappen, balustrades

Roofflex: een duurzaam, betaalbaar wit schild voor uw plat dak

Het Roofflex systeem is een modulair cassettesysteem. De bovenkant bestaat uit een hoogwaardige witte PVC afdekplaat uitgevoerd met traanmotief als antislip. De EPS binnenkant werkt extreem isolerend. Het resultaat is een beloopbaar, isolerend wit oppervlak van 6,5 cm hoog.

Brandwerendheid plaatstalen binnenkozijnen en houten deuren

Staalkozijn Nederland ontwikkelt al jarenlang nieuwe brandwerende producten die aansluiten op de wensen van de klant. Zo was Staalkozijn de eerste die kozijnen op de markt bracht die af fabriek direct klaar waren om verwerkt te worden. Vullen in het werk was daarmee verleden tijd geworden. Met de komst van het nieuwe bouwbesluit was ook de eis van de EI classificatie op raamkozijnen een feit, waarin Staalkozijn ook direct kon voorzien.

Flexibele valbeveiliging voor werken op vloeren met hoogteverschillen

Het PITH VS-systeem is een valbeveiligingssysteem voor mensen die op hoogtes tot 3,5 meter boven het vloeroppervlak of op vlakke vloervelden met een hoogteverschil werken. De personen worden integraal beveiligd bij het op en afgaan van een vloerveld, platform, machine, voertuig of ander object. Men is van bovenaf aangelijnd waardoor valfactor 0 of in uiterste gevallen 1 van toepassing is.

Struxura prefab binnenmuren – voor als u handen en tijd tekort komt

STRUXURA produceert prefab-keramische binnenwanden via de modernste robottechnologie om volautomatisch de binnenmuren te verlijmen met een hoog presterende cementgebonden lijmmortel. De lijmblokken die Struxura gebruikt om te lijmen zijn tolerantie vaste blokken van aardegebakken keramisch materiaal. De verdiepingshoge wanden worden in de meest optimale omstandigheden computergestuurd en volautomatisch gelijmd.
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.