Hoi voornaam,

Het wordt weer herfst en de dagen worden korter. Haal daarom meer gezelligheid in huis met de compacte spellen van 999 Games! De selectie voor deze tijdelijke actie bevat spellen die makkelijk te leren zijn, niet te lang duren en garant staan voor veel spelplezier! Bij elke 4 spellen die je uit dit assortiment bestelt, hoef je niet te betalen voor de goedkoopste van de 4. Oftewel 3+1 gratis!

Deze actie loopt tot 14 november 2021. Mis hem dus niet!
Naar de actie >>
Bijvoorbeeld deze...
De Crew: Missie Diepzee
Coöperatief kaartspel waarin de spelers samen proberen in meer dan 30 verschillende missies de diepzee te verkennen. Daarin slagen ze alleen als iedereen goed oplet en samenwerkt. Eén foute kaart kan einde missie betekenen.

Meer informatie >>
1000 Bommen & Granaten!
Dobbel zoveel mogelijk gelijke symbolen en scoor als eerste 6000 punten. Hoe meer gelijken, hoe meer punten, waarbij goud en diamanten bonussen opleveren. Met spannend piratenthema.

Meer informatie >>
Valse Motten
In dit chaotische kaartspel moet je valsspelen om te kunnen winnen. Maar de bewakingskever houdt een oogje in het zeil. Neem jij hem ongemerkt in het ootje?

Meer informatie >>
Regenwormen
De spelers zijn hongerige kippen op zoek naar regenwormen. Ze zijn makkelijk te vangen, maar wie te gulzig is, kan bedrogen uitkomen!

Meer informatie >>
Naar de actie >>
Website
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Dan kun je je hier afmelden.
Je gegevens wijzigen? Pas jouw profiel aan. 
Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op.