Toyota har nu i 80 år skabt biler fulde af køreglæde, innovation og sikkerhed – og alderen trykker på ingen måde.
   
     
Se mail i browser   ›
     
  VI FEJRER
80 ÅR I FRONT
 
     
  I Toyota har vi netop rundet et skarpt hjørne og er blevet 80 år. Det hele startede endnu længere tilbage med vævemaskiner, men i 1937 så Toyota Motor Company dagens lys. Siden da har vi ikke alene revolutioneret bilbranchen, men også hvordan virksomheder kan øge kvaliteten og effektiviteten i produktionen. De første Toyota’er kom til Danmark i 1963, og København var de følgende fem år Toyotas europæiske hovedsæde.

Kom med på turen igennem Toyotas historie, der byder på mere end 250 mio. biler gennemsyret af køreglæde, innovation og sikkerhed.
 
     
 
Se historien ›  
 
     
 
 
 
 
 
     
     
  VI VÆLGER HYBRID  
     
  En Toyota hybridbil er den perfekte kombination af el- og benzinmotor, som gør det nemt og bekvemt at køre mere miljøvenligt. Og det er ikke den eneste fordel, du får, ved at vælge en Toyota Hybrid.  
     
 
8 Hybrid-fordele ›  
 
     
 
 
 
 
 
 
     
     
  VÆRSGO: NYE, FORDELAGTIGE LEASINGPRISER  
     
  Der har været lidt stille på leasingmarkedet den seneste tid grundet lovændringer, men nu er der godt nyt, hvis du overvejer at lease din næste Toyota. Der var frygt for, at nye skatteregler skulle gøre leasing dyrere, men det er heldigvis ikke sket. Tværtimod. Flere modeller kan du få til lavere pris. Eller også er udstyrsniveauet løftet. Find din drømmebil her og se, hvad du kan lease den for.  
     
 
Se vores leasingpriser ›  
 
 
 
 
   
 
 
     
  BREMSEN, DER ALDRIG SOVER  
     
  En ny, stor undersøgelse viser, at biler med automatisk nødbremse forhindrer tre ud af fire påkørsler. De fleste af vores modeller har Toyota Safety Sense med automatisk nødbremse som standard.  
     
 
Undgå påkørsler ›  
 
     
 
Intelligent sikkerhed ›  
 
     
 
 
   
 
 
 
 
Kampagner
 
Book prøvetur
 
 
Find forhandler
 
Ændre din profil
 
 
  
     
 
 
   
 
   
 
   
 
   
 
     
     
   
     
  Din forhandler  
  Krogsgaard-Jensen Automobiler AS
Tagensvej 148, 2200 København N
72112110