View this email in your browser

Nye prislofter for taxikørsel i 2019

I starten af hvert år justeres prislofterne for taxikørsel efter det generelle pris- og lønindeks. I 2019 har dette medført en stigning på 0,9 %. Se de nye prislofter i kroner og ører her.
300 taxitilladelser målrettes nulemissionstaxier
Et bredt politisk flertal vil ændre loven, så der i 2019 og 2020 er garanti for en taxitilladelse til op til 300 nulemissionstaxier. Dansk PersonTransport ser positivt på tiltaget, da det belønner dem, der går i front med ny teknologi.

Flextrafik: Stikprøvekontroller viser mangler i løn- og arbejdsvilkår
Efter 20 stikprøvekontroller af løn- og arbejdsvilkår, foretaget af Movia, er konklusionen klar. Området lider af mangler. Dansk PersonTransport glæder sig dog over Movias velvilje til at ændre på dette.
Bussen sikrer sammenhæng
I december 2018 offentliggjorde Dansk Kollektiv Trafik og 3F en analyse, der peger på, at bussen fejlagtigt nedprioriteres, når der foretages investeringer i den kollektive trafik. Få et overblik over analysens vigtigste pointer via nedenstående link.

For medlemmer

Igangværende udbud

Der er i øjeblikket igangværende udbud af personbefordring. Du kan læse mere via nedenstående link, hvor vi har lavet en oversigt over udbudene.
Copyright © 2019 Dansk PersonTransport, All rights reserved.
Du modtager dette nyhedsbrev, fordi du er tilmeldt listen hos Dansk PersonTransport (tidligere Dansk Taxi Råd og Danske Busvognmænd)

Our mailing address is:
Dansk PersonTransport
Nørre Farimagsgade 11
København N 1364
Denmark

Add us to your address book


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.