Hej John

Undersøgelse viser øget interesse for energioptimering

En ny undersøgelse foretaget af STARK blandt små og mellemstore håndværkervirksomheder viser, at næsten hver anden håndværker oplever øget efterspørgsel på energirenovering af danskernes boliger. Og det er godt nyt for klimaet.


Undersøgelsen viser også, at det især er de offentlige bygherrer, der vil have bæredygtigt byggeri. Læs mere om resultaterne fra undersøgelsen Bæredygtighed i Byggeriet 2022 herunder.


Tak til alle jer, der deltog i undersøgelsen. Vinderne fra lodtrækningen har fået direkte besked.

Hjælp dine kunder med efterisolering

Mange boligejere kigger lige nu på muligheder for at energirenovere, og efterisolering er et af de tiltag, hvor du kan hjælpe boligejeren med at energioptimere og spare på varmeregningen. Klik nedenfor og få hjælp til at starte dialogen med boligejeren, tips til tætte dampspærrer og læs om efterisolering uden dampspærre. 


Hos STARK står vi klar med professionelle råd og vejledning om de mest optimale produkter og materialer til efterisolering hos dine kunder.

Vi klæ'r dig på til din arbejdsdag

Er du godt klædt på til den kolde sæson? Tag et kig i vores nye workwear-katalog. Det er fyldt med de bedste mærker til de bedste håndværkere, og i STARK finder du landets største og stærkeste udvalg af arbejdstøj. Tjek kataloget og kig forbi din lokale STARK - eller en af vores Megastore-forretninger. Så klæder vi dig godt på til din arbejdsdag.

Se den nye avis

Så er den nye avis her. Tag et kig og find alt til dine arbejdsopgaver - fx elværktøj, arbejdstøj og arbejdsbelysning. Se avisen her og køb i STARK eller på STARK.dk. Priserne gælder til og med onsdag den 30. november.

Vi ses i stark

 
 
 

DEWALT 18V Kompakt boremaskine m/batt. og lader

 
 

Pris t.o.m. 30/11 ex. moms 

1.196 DKK

Pris t.o.m. 30/11 incl. moms 

1.495 DKK

 
   
 
 
 
 

MASCOT Crossover funktionsundertrøje

 
 

Pris t.o.m. 30/11 ex. moms 

285 DKK

Pris t.o.m. 30/11 incl. moms 

356,25 DKK

 
   
 
 
 
 

HKSDK R2 sikkerhedssandaler S1P

 
 

Pris t.o.m. 30/11 ex. moms 

996 DKK

Pris t.o.m. 30/11 incl. moms 

1.245 DKK

 
   
 

Med venlig hilsen

STARK

Følg os på: