Hej John

Glæd dig til tre stærke dage...

Du kan godt begynde at glæde dig! Onsdag, torsdag og fredag den 12.-14. oktober fejrer vi åbningen af STARK Workwear Megastore i Skejby. Og det gør vi vel at mærke i alle 4 Workwear Megastores med eventyrlige priser og flere andre lækkerier.


Så der bliver masser af grunde til at slå vejen forbi en af de 4 Megastores i Glostrup, Odense, Skejby eller Aalborg. Vi glæder os til at byde jer velkommen i Danmarks største Workwear Univers.


Stay tuned...vi fortæller lidt mere senere på ugen 😊

Arbejdstilsynet sætter fokus på ergonomi

Resten af året er der ekstra fokus på det ergonomiske arbejdsmiljø, når Arbejdstilsynet besøger byggepladser over hele landet for at tjekke arbejdsmiljøet. Læs mere om det uanmeldte besøg og få styr på arbejdsmiljøet, inden I får besøg. Få blandt andet gode råd til, hvad I bør være opmærksomme på i forhold til at undgå smerter og forebygge arbejdsskader.  

Gør tungt arbejde let

Kroppen skal holde hele livet. Heldigvis kan du gøre meget for at lette det daglige arbejde på byggepladsen. Med det rette udstyr kan du slippe for tunge løft og skæve vrid i kroppen, når der der skal transporteres tunge ting som mørtel og sten rundt på pladsen. Spørg i STARK og få hjælp til at finde det rigtige udstyr. 

RAVENDO hjælper

Tag et kig på udvalgte produkter fra RAVENDO: Her er der tænkt på det ergonomiske, så du er sikret mindst mulig belastning og optimal bevægelsesfrihed.

Se vores katalog

Der er også hjælp at hente i kataloget Maskiner og værktøj til byggepladsen. Klik på linket og vælg 'Transport' i menuen til højre - så finder du et stærkt udvalg af produkter, der tager slæbet for dig. 

Ny håndværkeravis ude nu

Har du set den nye avis? Tag et kig i den her og find masser af godt gear og materialer, du skal bruge til dine opgaver. Køb i din lokale STARK eller på STARK.dk.


Priserne gælder til og med mandag den 31. oktober.

Vi ses i stark...

 
 
 

RAPTOR Slimline genopladelig LED-arbejdslampe


 
 

Pris t.o.m. 31/10 ex. moms 

196 DKK

Pris t.o.m. 31/10 incl. moms 

245 DKK

 
   
 
 
 
 

RAPTOR-kabeltromle

 
 

Pris t.o.m. 31/10 ex. moms 

396 DKK

Pris t.o.m. 31/10 incl. moms 

495 DKK

 
   
 
 
 
 

MASCOT Advanced bukser med hængelommer

 
 

Pris t.o.m. 31/10 ex. moms 

756 DKK

Pris t.o.m. 31/10 incl. moms 

945 DKK

 
   
 
 
 
 

MAKITA LXT® bore-/skruemaskine m.batt.

 
 

Pris t.o.m. 31/10 ex. moms 

2.396 DKK

Pris t.o.m. 31/10 incl. moms 

2.995 DKK

 
   
 
 
 
 

STARMIX ISC 1625 støvsuger, H-godkendt

 
 

Pris t.o.m. 31/10 ex. moms 

4.196 DKK

Pris t.o.m. 31/10 incl. moms 

5.245 DKK

 
   
 

Med venlig hilsen

STARK

Følg os på: