Hej John

Ny tilbudsavis til håndværkeren

Så er den nye tilbudsavis landet, og den er fyldt med stærke tilbud på kvalitetsprodukter til alle håndværkere. Tag et kig her og smut forbi din lokale STARK eller STARK.dk. Tilbuddene gælder til 31. maj.


Stærkt. Effektivt. Gult. DEWALT

Kan du bruge noget stærkt, effektivt og gult, når du arbejder? Så tag et kig i vores nye DEWALT-avis og find lækkert værktøj og udstyr til skarpe priser. 


Tilbuddene gælder til og med fredag den 31. juli. Se dem her og køb i din lokale STARK eller på STARK.dk 


Tjek også konkurrencen: Når du køber et DEWALT-produkt i perioden fra 1. maj til 31. juli, kan du vinde lækre produkter fra DEWALT, hvis du registrerer dine køb på din STARK-konto.

Har du styr på sikkerheden ved stilladsarbejde?

Med god planlægning kan du mindske risikoen for ulykker ved stilladsarbejde. Få en række gode råd fra BFA her og følg forholdsreglerne. Så højner du sikkerheden for dine ansatte og undgår samtidig påbud og bøder fra Arbejdstilsynet.  


Kig ind i STARK og få hjælp til at vælge det rette stillads til opgaven. Vi har alt, hvad du skal bruge for at arbejde sikkert i højden. Udover stilladser og stiger finder du også et bredt udvalg af faldsikringsudstyr, sikkerhedssko og personlige værnemidler. 

Med venlig hilsen

STARK

Følg os på: