Hej John


STARKs forretninger er igen åbne for alle. 

Vi glæder os til at se dig – og vi overholder selvfølgelig alle retningslinjer for afstand, mundbind og afspritning, så du trygt kan handle i STARK.

Nye fliser? Find inspiration her.

Find din flisestil i vores flisekatalog. I STARK finder du Danmarks største udvalg af fliser. Så uanset hvad du søger, kan du altid finde noget, der matcher dine ønsker. Find inspiration i kataloget og kig forbi din lokale STARK og se mere.

STARK Showroom hjælper dine flisedrømme på vej

Med STARK Showroom kan du nemt finde den rigtige flise til fx køkkenet, stuen eller badeværelset. Vores digitale showroom visualiserer det færdige resultat og giver dig mulighed for at teste de mange forskellige formater, farver, mønstre og kombinationsmuligheder. Kig forbi din lokale STARK og se din favoritflise i vores udstilling – vi står klar til at hjælpe dig.

Giv fliserne nyt liv med maling

Maling af fliser kan give dit køkken eller dit badeværelse en helt ny stil. Køkken og badeværelse er nogle af de rum, vi normalt ikke laver om på så tit, men ved at male på fliserne kan du nemt og billigt skabe et helt nyt look. Spørg i STARK, hvis du har brug for hjælp – vi har alt, hvad du skal bruge til projektet.

Spar op til 25% på gulv- og vægfliser

Skal du have nye fliser? Så er der penge at spare i marts, når du handler med dit SelvByg-medlemskort. Her får du op til 25% rabat på alle gulv- og vægfliser. 


Køb i din lokale STARK eller på STARK.dk. Rabatten gælder til og med 31. marts og fratrækkes ved betaling. Gælder ikke i forvejen nedsatte varer. 

find alt til dine projekter i stark

 
 
 
 

 DYRUP Træ- & Metal-maling, 1 l.

 
 

Medlemspris pr. stk.

377,10 DKK

Normalpris

419 DKK

 
   
 
 
 

LIP Multi Fliseklæb grå, 20 kg. 

 
 


Pris pr. stk.

150 DKK

 
   
 

Med venlig hilsen

STARK

Følg os på: