Se Kipenzis nye franske forbindelse

2 years ago


Text only:

      Nyhedsbrev, 29. september 2016       Fransk hungorilla er flyttet ind hos Kipenzi  

Det kan være lidt af et kulturchok at flytte fra ét land til et nyt. Nye madvaner og ny omgangstone er blot nogle af de ting, man som nyankommet skal forholde sig til.

Nogenlunde sådan har det måske også været for den nye hungorilla, Khala, som ankom til GIVSKUD ZOO for et par uger siden. Hun er 9 år gammel og født i en fransk zoo, hvor hun har boet hele sit liv. Her blev gorillaerne fodret én for én. I GIVSKUD ZOO er forholdene helt anderledes, for her skal gorillaerne selv finde foderet udendørs i det store anlæg. I den franske zoo var Khala del af en gorillaflok og levede med sin mor og far. I GIVSKUD ZOO skal hun forholde sig til lederhannen Kipenzi og to andre voksne hunner, der også har hans gunst.

Du kan læse mere om Kipenzis nye franske forbindelse på linket herunder - og se hende "live" næste gang du besøger parken.

  Læs mere                 Gorillaflokken på madjagt  

Den nye hungorilla, Khala, er efter en introduktion til først Kipenzi og derpå de øvrige gorillaer, kommet med ud i det store udendørs anlæg og skal nu til selv at finde føden. Dyrepasserne i GIVSKUD ZOO gør nemlig et stort nummer ud af at aktivere dyrene. Det sker blandt andet ved at sprede foderet over et større areal, så dyrene bliver holdt beskæftiget.

På billedet står Khala og betragter de andre gorillaer lede efter maden.

  Læs mere                   Efterårsfarver i zoo  

Du får en helt særlig oplevelse, når du besøger GIVSKUD ZOO i efteråret. Parkens træer og buske er klædt i gyldne farver, som står rigtig flot til mange af dyrene. På billedet er det en berberabe, som du kan møde på gåturen omkring P2.

  Læs mere                   FOR ÅRSKORTHOLDERE: Tag en ven med til halv pris  

Har du årskort til GIVSKUD ZOO?

Så kan du resten af denne sæson tage en ven med til halv pris:

Entré voksen (+12 år) 190 kr. DIN VEN BETALER KUN 95 kr.

Entré barn (3-11 år) 100 kr. DIN VEN BETALER KUN 50 kr.

 

Tilbuddet om at tage en ven med til halv pris gælder for 1 person pr. gyldigt GIVSKUD ZOO-årskort. Gælder for både voksen- og børneårskort, men IKKE for børn 0-2 år med årskort.

Kan ikke kombineres med andre tilbud.

Gælder i perioden 15/9 - 30/10 2016. Bemærk lukkedage.

                  Børn med årskort spiser gratis  

Har dit barn årskort til GIVSKUD ZOO?

Så kan barnet spise gratis familiebuffet i ZoOasen i følge med en fuldt betalende voksen, der køber familiebuffet eller en anden af ZoOasens varme retter.

 

Tilbuddet gælder lørdage-søndage i uge 37 - 41.

Kan ikke kombineres med andre tilbud.

Se flere detaljer ved at klikke på linket herunder.

  Læs mere                   Vind billetter til uge 42  

I uge 42 bliver GIVSKUD ZOO omdannet til et uhyggeligt hyggeligt sted. Har du lyst til at komme forbi?

Så deltag i vores efterårskonkurrence, og vær med i lodtrækningen om 2 x 5 billetter til et besøg i uge 42. Du skal blot gætte, hvad den nye hungorilla hedder? Er det:

A. Khatrine

B. Khatlyn

C. Khala

 

Send dit svar til nyhedsbrev@givskudzoo.dk sammen med dit navn og din postadresse SENEST mandag 3. oktober 2016. Vinderen får direkte besked.

 

Du kan få hjælp til svaret ved at læse nyhedsbrevet grundigt.

  Læs mere                     Det bliver uhyggeligt hyggeligt i GIVSKUD ZOO i efterårsferien                       Du modtager denne mail, fordi du har tilmeldt dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev.
Klik her for at afmelde nyhedsbrevet.
GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA · Løveparkvej 3 · DK-7323 Give
info@givskudzoo.dk · www.givskudzoo.dk
Følg GIVSKUD ZOO på facebook    

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019