‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Se denne email i din browser
Nyt fra Experimentarium
25. jan 2020
Legene er i gang på Experimentarium
Torsdag skød Kronprins Frederik LAD LEGENE BEGYNDE i gang, og nu er det jeres tur: Kom og leg sammen i det olympiske Testcenter, hvor I tester jeres kræfter, præcision og balance, og oplev det helt nye LEGO værkstedsforløb 'Byg en forandring - Sport er for alle'. Vi har åbent helt til 19 både lørdag og søndag.
SE HVAD I KAN OPLEVE
 
Kom ind i kampen i Testcentret
Giv den gas på løbebanen, prøv boulderingvæggen, skyd til måls på skydebanen og brøl jer til guld i den olympiske fakkel.
KOM PÅ BANEN
 
Foto og video: Kronprinsen på banen
Se med her, når en veloplagt Kronprins Frederik skyder legene i gang med bue og pil, spiller basketball og besøger LEGO-værkstedet.
SE FOTO OG VIDEO
 
Byg en forandring i LEGO®
Værkstedet ’Byg en forandring – Sport er for alle’ er udviklet i samarbejde med LEGO® Build The Change. Her skal I bygge og designe kreative løsninger i LEGO, så alle, uanset udgangspunkt, kan være sammen om at dyrke sport.
LÆS MERE
 
Gå efter guldet og scor en Guldbarre
Husk mobilen, når du besøger Testcentret. Tast resultaterne ind i vores app og scor seje trofæer. Klarer du 4 ud af 5 udfordringer, vinder du OL Trofæet, som du kan veksle til en Toms Guldbarre i butikken.
HENT APP'EN
 
Køb årskort og få hele det olympiske år med
2020 er olympisk år, og med et årskort til Experimentarium går du ikke glip af noget. Besøg Testcentret lige så tit I vil, oplev alle årets sportsevents og få rabat i butikken, i Spisestedet og i MovieHouse.
SE ALLE FORDELE
 
 
 
 
 
facebook twitter youtube linkedin instagram