Hej John

STARKs forretninger er i øjeblikket lukkede for private, men du kan stadig handle i STARK, hvis du benytter Click & Collect eller Call & Collect: 


Click & Collect 

Med Click & Collect kan du bestille dine varer på STARK.dk og afhente i din lokale STARK. Dine varer ligger klar til dig inden for en time i forretningens åbningstid. Læs mere her


Call & Collect 

Med Call & Collect kan du ringe til din lokale STARK og bestille dine varer – og afhente med det samme. Læs mere her


- Så kan du hurtigt komme videre med dine projekter. 

Få 3 gode råd til et sundt indeklima - se SWEDOORs guide

Et sundt indeklima har stor betydning for vores velbefindende. Vi bruger meget tid indendørs – ikke mindst i denne tid, så der er ekstra god grund til at sikre et godt indeklima i hjemmet. Har man ikke det, kan det medføre hovedpine, træthed og stress. Få 3 gode råd fra SWEDOOR til, hvordan du sikrer et sundt indeklima derhjemme. 

Vi søger elever

Kender du en af STARKs nye elever? Så er det nu, du kan pege ham eller hende i vores retning. Lige nu søger vi nemlig ambitiøse elever, som vil være en del af A-holdet og er motiverede for at kickstarte en karriere inden for salg, logistik, ledelse eller produktløsninger. Elever i STARK får masser af ansvar og kan se frem til et unikt fællesskab og netværk. 


Hør Karsten i videoen herover fortælle om, at man som elev i STARK ikke kun får en uddannelse men en hel livsstil og samtidig en masse gode venner. 

Månedens medlemstilbud

Der er et stærkt tilbud klar til alle SelvByg-medlemmer i februar måned. Køb nemt og hurtigt dit medlemstilbud via Click & CollectSTARK.dk eller Call & Collect hos din lokale STARK

Et stærkt tilbud

 
 
 

BAHCO 59S/54BC bitsæt med farvekode, 54 dele

 
 

Pris i februar

195 DKK


 
   
 

Med venlig hilsen

STARK

Følg os på: