Hej John

Sådan bliver træterrassen flot igen

Er din træterrasse blevet trist at se på? Med den rette behandling kan den sagtens blive flot igen. Læs om GORIs terrasseolier, og hvordan du får en flot terrasse med den rette behandling – trin for trin. Kig forbi STARK - vi har alt, du skal bruge for at komme godt fra start med projektet.


Er du i tvivl om, hvornår det er bedst at træbeskytte? Læs med her.


Vidste du, at GORI har lavet en serie med flotte, naturinspirerede farver til terrassen? Se fx den nye midnatsgrå. Farverne kan være med til at skabe den stemning, du ønsker.

Skal du bygge ny træterrasse?

Skal forår og sommer nydes på en ny træterrasse? Så er det nu, du skal i gang med at bygge. Læs her, hvordan du kommer godt igennem projektet fra planlægning til færdig terrasse og find masser af inspiration.


Har du brug for gode råd til projektet eller har du spørgsmål til valg af materialer og værktøj? Så kig forbi din lokale STARK – vi står klar til at hjælpe og har alt, hvad du skal bruge.

Alt til påskens projekter 

Har du set tilbudsavisen? Den er fyldt med alt det, du skal bruge til påskens projekter i hus og have. Se avisen her, og kig forbi din lokale STARK eller STARK.dk - så kommer du godt fra start. Tilbuddene gælder til og med mandag den 18. april. 

Tillykke til ...

Har du handlet med dit SelvByg-kort i marts? Så er det måske dig, der er blandt vores heldige månedsvindere, som kan glæde sig over et gavekort på 500 kroner til STARK. 


Husk, at gavekortet gælder 3 år, så der er god tid til at bruge det. 

Find alt til dine projekter i STARK

 
 
 

GORI 303 Transparent træolie 5 l

 
 

Pris lige nu

449 DKK


 
   
 
 
 
 

GORI 605 Dækkende træbeskyttelse 5l

 
 

Pris lige nu

549 DKK


 
   
 
 
 
 

DEWALT DCD777S2T XR 18V boremaskine m/batt. og lader

 
 

Pris t.o.m. 18/4   

1.195 DKK


 
   
 
 
 
 

LANDXCAPE LX797 robotplæneklipper 

 
 

Pris t.o.m. 18/4   

3.299 DKK


 
   
 
 
 
 

MAKITA DUH523Z 18V hækkeklipper 520 mm, u/batt. og lader

 
 

Pris t.o.m. 18/4   

749 DKK


 
   
 

Med venlig hilsen

STARK

Følg os på: