Hej John

Julegaver og boligprojekter

Tag et kig i vores juleavis. Den er fyldt med gode gaveideer og alt det, du mangler til dine boligprojekter derhjemme. Se avisen her og køb i din lokale STARK eller på STARK.dk. Tilbuddene gælder til og med 23. december.

Beskyt dit hus mod indbrudstyve

Er din hoveddør sikker nok? Mange indbrud sker gennem hoveddøren og en sandard-yderdør tager cirka 5-20 sekunder at bryde op. En sikkerhedsdør tager derimod mindst 5 minutter at bryde op, og denne forskel er afgørende for, om tyven opgiver sit forsøg. Læs om RC3-sikkerhedsfdøre fra SWEDOOR, der ikke går på kompromis med designet.

Se episode 9: Hovedet på sømmet

Med træstub, hammer og lange søm mener Brian selv, at han har en genial plan til Den Store STARK Quiz. Men både træsort, udstyr og navnet på Ulriks mor udfordrer Brian, og han har store problemer med at ramme hovedet på sømmet. Det hjælper ikke på humøret, at Ulrik rammer plet hver gang. 


Følg Brian Lykkes strabadser og besøg STARK.dk for at se resultatet af de mange gode bud på håndværkerslang, vi har modtaget fra vores kunder.

Tillykke til...

Har du handlet med dit SelvByg-kort i november? Så er det måske dig, der er blandt vores heldige månedsvindere, som kan glæde sig over et gavekort på 500 kroner til STARK. 


Husk, at gavekortet gælder 3 år, så der er god tid til at bruge det. Er du endnu ikke medlem af SelvByg, kan du blive det her

tilbud lige nu

 
 
 

BOSCH akku EasyHedge hækkeklipper og EasyGrassCut græstrimmer

 
 

Tilbudspris t.o.m. 23/12 pr. sæt 

999 DKK



 
   
 
 
 
 

NILFISK C 120.7-6 PCAD højtryksrenser

 
 

Tilbudspris t.o.m. 23/12 pr. sæt 

995 DKK



 
   
 
 
 
 

HKSDK N80 Træsko

 
 

Tilbudspris t.o.m. 23/12 pr. par 

545 DKK



 
   
 

Med venlig hilsen

STARK

Følg os på: