Hej John

Tips til at vælge trægulv

Hvilken træsort skal du vælge? Skal du vælge træsort efter rummets funktion? Og hvordan lægger du dit trægulv? Kig forbi STARK og få gode råd med på vejen, før du går i gang med dit gulvprojekt. Vi er klar til at hjælpe og har alt, hvad du skal bruge til projektet.

Nye fliser? Find inspiration her

Find din flisestil i vores flisekatalog. I STARK finder du Danmarks største udvalg af fliser, og kataloget giver dig 152 siders inspiration med et bredt udvalg af vores sortiment – også nogle af de nyeste formater og farver. Læs også om de fordele, der følger med, når du handler fliser i STARK og kig ind i din lokale STARK og se mere.  

STARK Showroom hjælper dine flisedrømme på vej

Med STARK Showroom kan du nemt finde den rigtige flise til fx køkkenet, stuen eller badeværelset. Vores digitale showroom visualiserer det færdige resultat og giver dig mulighed for at teste de mange forskellige formater, farver, mønstre og kombinationsmuligheder. Kig forbi din lokale STARK og se din favoritflise i vores udstilling – vi står klar til at hjælpe dig.

Tillykke til...

Har du handlet med dit SelvByg-kort i juli? Så er det måske dig, der er blandt vores heldige månedsvindere, som kan glæde sig over et gavekort på 500 kroner til STARK. Er du endnu ikke medlem af SelvByg, kan du blive det i din lokale STARK.

Med venlig hilsen

STARK

Følg os på: