Hej John

Guide: Terrasse i hårdttræ

Vælger du hårdttræ til din terrasse, får du en ekstraflot, holdbar og modstandsdygtig terrasse. Men hvilken hårdttræssort, skal du vælge? Hos STARK finder du et bredt udvalg af hårdttræ, der er velegnet til terrasse. Bliv klogere på de forskellige træsorter og find den, der passer dig bedst. 


Har du brug for hjælp til at vælge terrassebrædder, står vi klar til at hjælpe dig. Spørg i din lokale STARK – så hjælper vi dig godt i gang med dit terrasseprojekt.  

Byg en træterrasse uden synlige skruer

Drømmer du om at bygge en terrasse uden synlige skruer? Med boreværktøjet Eurotec 50X undgår du synlige skruer på terrassens overflade. Det giver et flot, ensartet resultat. Se hvordan du bruger værktøjet i guiden herunder. 


Hos STARK finder du et bredt udvalg af alt, hvad du skal bruge til dit terrasseprojekt. Blandt andet værktøj og udstyr, der gør arbejdet meget nemmere for dig. Kig ind i STARK og spørg os – så hjælper vi dig godt i gang. 

5 stærke tilbudsdage starter mandag

Så er det på mandag, det gør løs: Kom til tilbudsdage i STARK fra mandag den 15. juni til og med fredag den 19. juni


Vi byder på 5 stærke dage med 500 stærke tilbud på alt fra professionelt elværktøj til arbejdsbukser. Hylderne er fyldt op med varer fra det bedste leverandører og mærker, og priserne sat langt ned. Kig ind og gør en god handel - og få lidt godt til ganen med i købet: Vi har tændt op i grillen og glæder os til at se dig.


Se et lille udvalg her af de produkter, der kommer på tilbud, og kig forbi din lokale STARK og se mange flere stærke tilbud fra mandag den 15. juni. 


OBS: Tilbuddene gælder først fra på mandag! Smugkig et udvalg her ...

Tillykke til ...

Har du haft dit SelvByg-kort oppe af lommen i maj? Så er det måske dig, der er blandt vores heldige månedsvindere, som kan glæde sig over et gavekort på 500 kroner til STARK. Er du endnu ikke medlem af SelvByg, kan du blive det her


Husk, at gavekortet gælder 3 år, så der er god tid til at bruge det. 

Med venlig hilsen

STARK

Følg os på: