Hej John

Dit medlemstilbud i marts

Er du godt klædt på til udendørsprojekter i det tidlige - og stadig kølige - forår? Dine medlemstilbud i marts byder på to lækre produkter til særlige medlemspriser:

Så find dit SelvByg-kort og tag et smut forbi din lokale STARK eller STARK.dk. Tilbuddene gælder i marts måned, når du handler med dit SelvByg-kort.

Kender du en af STARKs nye elever?

Kender du et ungt menneske, der vil tages alvorligt? Så giv hende eller ham et praj: Vi tilbyder unge muligheden for at kickstarte deres karriere inden for handel, salg, økonomi, ledelse og produktløsninger.


Som elev i STARK får man bred indsigt i branchen og muligheden for at specialisere sig. Man får også masser af ansvar og kan se frem til et unikt fællesskab og netværk. Og der er også mulighed for tre måneders udstationering til vores forretning i Nuuk på Grønland.


Overvej, om du kender nogen, der kunne have lyst til at blive elev i STARK👇

Tillykke til...

Har du handlet med dit SelvByg-kort i februar? Så er det måske dig, der er blandt vores heldige månedsvindere, som kan glæde sig over et gavekort på 500 kroner til STARK. Husk, at gavekortet gælder 3 år, så der er god tid til at bruge det. 

Vi ses i stark

 
 
 

DEWALT DCD701D2 12V XR kulløs superkompakt boremaskine 2 x 2Ah m/batt. og lader

 
 

Pris t.o.m. 31/3

1.245 DKK


 
   
 
 
 
 

BOSCH GKS 18 V-57 akku-rundsav u/batt. og lader

 
 

Pris t.o.m. 31/3

1.245 DKK


 
   
 

Med venlig hilsen

STARK

Følg os på: