Hej John

Merci til alle landets håndværkere

En af verdens største sportsbegivenheder kommer til landet. Det er stort.  Meget stort. Og stort er det arbejde, der er gjort for at Danmark fremstår på allersmukkeste vis.


Tak til alle landets håndværkere, der hver dag står tidligt op, arbejder hårdt, bygger, renoverer, maler og sikrer at vi som land, er klar til denne store begivenhed. I er dem, der får nationen i mål, før løbet er begyndt.


Danmark står skarpt til start – merci for det 💪🛠

Dekorer en quizkasse og vind partoutbilletter til Smukfest

Så er det ved at være sidste udkald, hvis du vil sætte dit kreative præg på årets Smukfest, der afholdes den 3.-7. august. Du har nemlig chancen for at vinde retten til at smukificere en af de quizkasser, der under festivalen danner rammen om quizzer og sjove aktiviteter. Oveni gevinsten følger ikke mindst 2 partoutbilletter til festivalen.


Så hvis du er god til de skæve ideer og det finurlige håndværk, så send os din allerbedste ide til, hvordan du vil omdanne en rå trækasse til en sjov, spændende, løjerlig eller smuk quizkasse. Send den senest mandag den 16. maj. STARK og Smukfest vælger ti vindere, der hver løber med 2 partoutbilletter og retten til at dekorere en quizkasse.

Se tilbudsavisen her

Har du set tilbudsavisen? Den er fyldt med fantastique produkter til alle dine arbejdsopgaver - til petit’e prix’er… VOILÁ! siger vi bare, og glæder os samtidig til en sommer med et stærkt program for vores cykelnetværk STARK Cyckling, og hvor en af verdens største sportsbegivenheder lægger vejen forbi Danmark.


Se avisen her, og kig forbi din lokale STARK eller STARK.dk. Tilbuddene gælder til og med tirsdag den 31. maj.

Stærke produkter til stærke håndværkere

 
 
 

RAPTOR-forlængerledning

 
 

Pris t.o.m. 31/5 ex. moms 

96 DKK

Pris t.o.m. 31/5 incl. moms 

120 DKK

 
   
 
 
 
 

RAW celledør, glat

 
 

Pris t.o.m. 31/5 ex. moms 

260 DKK

Pris t.o.m. 31/5 incl. moms 

325 DKK

 
   
 
 
 
 

CARHARTT Heavyweight Logo Graphic t-shirt

 
 

Pris t.o.m. 31/5 ex. moms 

128 DKK/stk.

Pris t.o.m. 31/5 incl. moms 

160 DKK/stk.

 
   
 
 
 
 

GORI Prof Advance Superdækkende Træbeskyttelse, 5 l

 
 

Pris t.o.m. 31/5 ex. moms 

459,20 DKK

Pris t.o.m. 31/5 incl. moms 

574 DKK

 
   
 

Med venlig hilsen

STARK

Følg os på: