Hej John

Se tilbudsavisen

Har du set tilbudsavisen til håndværkeren? Den er fyldt med masser af stærke tilbud på alt lige fra elværktøj og arbejdstøj til arbejdsbelysning og maling. Tag et kig i avisen her og køb i din lokale STARK eller på STARK.dk. Tilbuddene gælder i december måned.  

Højere håndværkerfradrag i 2021

Håndværkerfradraget bliver i 2021 markant forhøjet. Det blev vedtaget i forbindelse med Finansloven for det kommende år. Der er tale om en fordobling af fradraget, som blandt andet kan gøre det mere attraktivt for boligejerne at renovere bolig. Det er stadig primært opgaver, der sparer på energien og gavner klimaet, man kan få fradrag for. 

Den store dag: Følg quizvært Brian Lykke

Så sker det endelig: Den Store STARK Quiz skal skydes af med verdensstjerner fra landsholdet. Men det går ikke helt efter planen. Brian Lykke er mildest talt ikke tilfreds med quizdeltagerne, der ikke helt følger quizreglerne. 


Mens Brian slikker sine sår efter den kaotiske afvikling af Den Store STARK Quiz, får han et genbesøg af 'Store Larsen' og 'Gravhunden', der gerne lige vil gøre regnskabet op.   


Følg Brian Lykkes strabadser og besøg STARK.dk for at se de mange gode bud på håndværkerslang, vi har modtaget fra vores kunder.

Tilbud lige nu

 
 
 

F. ENGEL 1410-354 Galaxy vinterjakke

 
 

Tilbud i december excl. moms

596 DKK

Tilbud i december incl. moms

745 DKK

 
   
 
 
 
 

Lærlingesæt til snedkere og tømrere

 
 

Tilbud i december excl. moms

2.596 DKK

Tilbud i december incl. moms

3.245 DKK

 
   
 
 
 
 

ROCKWOOL vintermåtte 2-pak

 
 

Tilbud i december excl. moms

32 DKK/m2

Tilbud i december incl. moms

40 DKK/m2

 
   
 

Med venlig hilsen

STARK

Følg os på: