Hej John

Se tilbudsavisen her

Har du set tilbudsavisen? Den er fyldt materialer og udstyr til efterårets projekter derhjemme – fx finder du gode tilbud på kvalitetsmaling, stærkt elværktøj, flotte fliser og smukke trægulve. Tag et kig i avisen her og smut forbi din lokale STARK eller STARK.dk. Tilbudsavisen gælder til og med søndag den 24. oktober.

Nyhed hos STARK: Smukke gulve fra Bjelin

Er du til smukke og stærke trægulve som fx sildebensparket eller brede planker? Så bør du kigge nærmere på trægulvene fra Bjelin, som STARK nu forhandler. Her finder du fx et sildebensparket med 2,6 mm slidlæg, der lægges med kliksystem – nemt og hurtigt. Og er du mere til de brede planker byder Bjelins Woodura-serie på hærdede og ekstra stærke trægulve i smukke brede planker.  

Besøg fra landsholdet

Op med knæet, drej foden og gennemfør! ⚽ Brian Lykke får besøg af landsholdsspillere, og nu er det ikke længere MUR-banen, han har benhårde krav til – det er spillerne! Hverken tacklinger eller film er tilladt her. Se, hvordan det går i episode 14.


Og i episode 15 er det fodbolddirektør hos DBU, Peter Møller, der kigger forbi. Der skal nemlig udnævnes en MUR-landstræner, og det skal selvfølgelig være en stærk profil, der har overblik, erfaring og mentalt overskud. Brian Lykke har en klar formodning om, hvem det bliver. Se, om det går, som han forventer...

Tillykke til...

Har du handlet med dit SelvByg-kort i september? Så er det måske dig, der er blandt vores heldige månedsvindere, som kan glæde sig over et gavekort på 500 kroner til STARK. Husk, at gavekortet gælder 3 år, så der er god tid til at bruge det. 

Dit medlemstilbud i oktober

I oktober får du helt op til 30% rabat på alle facadedøre fra Swedoor, når du handler med dit SelvByg-kort. Kig forbi din lokale STARK og hør mere. 

Se mange flere tilbud i STARK

 
 
 

DYRUP Væg Pro 10 Halvmat vægmaling, 10,8 l

 
 

Tilbudspris t.o.m. 24/10 pr. sp.

400 DKK


 
   
 
 
 
 

BOSCH GSR 12V-15 akku-skruemaskinesæt, m.batt. + lader

 
 

Tilbudspris t.o.m. 24/10 pr. sæt. 

995 DKK


 
   
 
 
 
 

DEWALT DCD777S2T XR 18V boremaskine m.batt. + lader

 
 

Tilbudspris t.o.m. 24/10 pr. stk. 

1.195 DKK


 
   
 
 
 
 

GORI 605 Dækkende Træbeskyttelse 5 l

 
 

Tilbudspris t.o.m. 24/10 pr. sp. 

499 DKK


 
   
 
 
 
 

RAW Urban Gulv-/Vægflise

 
 

Tilbudspris t.o.m. 24/10 pr. m2 

145 DKK


 
   
 

Med venlig hilsen

STARK

Følg os på: