Hej John

Hjælp til et sundere indeklima

Kvaliteten af dit indeklima har stor betydning for dit helbred og dit velbefindende. For meget varme eller kulde mærker man hurtigt. Men hvad med de ting, man ikke så nemt registrerer – så som luftfugtighed og luftkvalitet? VELUX ACTIVE er automatisk styring af ovenlysvinduer og fladtagsvinduer, der sikrer et sundere indeklima. Systemet måler parametre for luftkvaliteten og åbner og lukker dine vinduer helt automatisk, så du altid har et optimalt indeklima. Spørg i din lokale STARK, hvis du vil vide mere om de forskellige løsninger og muligheder med VELUX-ovenlysvinduer.  

Beskyt dit hus mod indbrudstyve

Er din hoveddør sikker nok? Mange indbrud sker gennem hoveddøren og en standard-yderdør tager cirka 5-20 sekunder at bryde op. En sikkerhedsdør derimod tager betydeligt længere tid at bryde op, og denne forskel er afgørende for, om tyven opgiver sit forsøg. Læs om RC3-sikkerhedsfdøre fra SWEDOOR, der ikke går på kompromis med designet.

Smugkig den nye tilbudsavis - gælder fra lørdag

Tag et smugkig i vores juleavis. Den er fyldt med gode gaveideer og alt det, du mangler til dine boligprojekter derhjemme lige nu. Se avisen allerede nu og køb i din lokale STARK eller på STARK.dk fra i morgen


Tilbuddene gælder fra lørdag den 13. november til og med torsdag den 23. december. 

Tillykke til...

Har du handlet med dit SelvByg-kort i oktober? Så er det måske dig, der er blandt vores heldige månedsvindere, som kan glæde sig over et gavekort på 500 kroner til STARK. Husk, at gavekortet gælder 3 år, så der er god tid til at bruge det. 

Med venlig hilsen

STARK

Følg os på: