Er du også spændt på at se hele den nye SKODA SCALA fra forlygten til bagklap og fra soltag til alufælge? ŠKODA nyhedsbrev
Se browserversion

SCALA får verdenspremiere på torsdag

Er du også spændt på at se hele den nye SKODA SCALA fra forlygten til bagklap og fra soltag til alufælge? På torsdag kl. 18:30 kan du følge verdenspremieren direkte fra Tel Aviv, hvor klædet for første gang bliver hevet af bilen.

Læs mere om ŠKODA SCALA

 
 

Få alle nyheder om ŠKODA SCALA

ŠKODA SCALA kommer til Danmark til sommer. Hvis du vil være den første til at få nyheder om SCALA - f.eks udstyr, priser og invitation til åbent hus- så tilmeld dig vores helt særlige nyhedsmail kun om SCALA.

Tilmeld dig nyhedsmailen om SCALA

 
 
 

Sådan gør du din ŠKODA vinterklar

Vi har haft de første minusgrader, så nu er det tid til at gøre bilen klar til vinteren. Vinterdæk er vigtige, men vi har også samlet en række andre tips til, hvad du kan gøre, så du og din ŠKODA har det godt i den kolde tid.

Se, hvordan du gør din ŠKODA vinterklar

 
 
 

Læg en CITIGO under juletræet

Okay, den får måske ikke plads! Men hvis du lige står og mangler en dejlig, lille bil her før jul, er der flere kampagnemodeller at vælge imellem – og til omgående levering. Priserne starter ved kun 89.990 kr.

Se de gode tilbud på CITIGO

 
 
 

Adventskonkurrence med lækre gaver

Ingen december uden gaver. Hvis du ikke allerede har set det, er ŠKODAs adventskonkurrence i fuld gang på Facebook. Første præmie var en lækker rejsetaske, og de kommende søndage er der endnu flere spændende præmier.

Julehyg med os på Facebook

 
 
 

Julehygge med ŠKODA

Du får ingen ŠKODA til din computerskærm denne måned. Til gengæld får du det logo, som udsmykker fronten på alle vores modeller – med et drys sne og julehygge. Vi håber, at du får en rigtig dejlig julemåned sammen med dem, du holder af.

Download dit kalenderbillede her

 
 

Det bliver en spændende julemåned med verdenspremiere på ŠKODA SCALA, konkurrencer og kampagnemodeller til gode priser. Husk også, at du finder masser af lækre julegaver i ŠKODAs webshop.

Med venlig hilsen

ŠKODA

 
 
Afmeld nyhedsbrev