Hej John

Tip og vind: Danmark vs. Beligen

Gæt resultatet, når Danmark i morgen, torsdag, møder Belgien i Parken. Vi sætter 2 x et roligan-starterkit på højkant inklusiv et gavekort på 1.000 kroner til STARK. Tip på kampens slutresultat – og rammer du rigtigt, deltager du i lodtrækningen om en af de to lækre præmiepakker. 


Pssst! Hvis du ikke vinder denne gang, får du chancen igen. Vi tipper igen, næste gang Danmark spiller. 

Vindere fundet: Se dem her!

Et væld af billeder af flotte terrasser er tikket ind i forbindelse med konkurrencen ”Har din terrasse STARK Factor”. Mange tak til alle, der har sendt bud ind. Det er skønt at se så mange forskellige bud på skønne, flotte og hyggelige træterrasser bygget i hårdttræ. Vores dommerpanel har været på en svær opgave, men har alligevel udvalgt 10 vinderterrasser. 

Guide: Terrasse i hårdtræ

Vælger du hårdttræ til din terrasse, får du en ekstraflot, holdbar og modstandsdygtig terrasse. Men hvilken hårdttræssort, skal du vælge? Hos STARK finder du et bredt udvalg af hårdttræ, der er velegnet til terrasse. Bliv klogere på de forskellige træsorter og find den, der passer dig bedst. 


Har du brug for hjælp til at vælge terrassebrædder? Kig forbi din lokale STARK og hør om mulighederne – vi står klar til at hjælpe dig godt i gang.  

Find alt til dit projekt i STARK

 
 
 

BOSCH GSR 12V-35 FC Pro Akku bore-/skruemaskinesæt m.batt./lader

 
 

Pris

1.870 DKK


 
   
 

Med venlig hilsen

STARK

Følg os på: