Se vores nye kampvogn i påsken

3 years ago


Text only:

      Nyhedsbrev, 7. marts 2016       Var du vild med dinoerne i 2015? Så glæd dig. Der kommer endnu flere i år.   Nærmest umulig at angribe. Tykke plader og pigge på ryggen. Euoplocephalus var svært pansret som en kampvogn, så den kunne forsvare sig mod rovdinosaurer. Og denne "kampvogn" er blot én af de 7 nye dinosaur-arter, som GIVSKUD ZOO kan præsentere i sæson 2016. Så hvis du var vild med turen gennem dinosaurparken sidste sæson, kan du roligt glæde dig til, parken åbner: Skærtorsdag 24. marts kl. 10:00. På hjemmesiden kan du læse mere om påskens aktiviteter og årets nyheder.   Læs mere                 Skarpe pigge  

Kentrosaurus er en anden af de nye planteædere, som du kan møde i dinosaurparken den kommende sæson. Den er rigtig nem at genkende på de skarpe pigge, der gik helt ud på halen. Piggene var sikkert effektive som forsvarsvåben, hvis Kentrosaurus blev angrebet af en sulten rovdinosaur.

I påsken kan du for første gang opleve Kentrosaurus med dens unge i dinosaurparken.

  Læs mere                   For årskortholdere: Go'morgen Zoo til særpris 3. april  

Så har du igen chancen for at komme på Go'morgen Zoo til særpris, hvis du har årskort til GIVSKUD ZOO.

Turen foregår søndag 3. april, selvfølgelig om morgenen, hvor vi starter 08:15. Du kommer med i stalden hos giraffer, næsehorn, løver og lemurer - og prisen er kun 80 kr. pr. person.

 

KØB BILLETTEN, så du er sikker på at få en plads - eller læs mere på linket herunder.

  Læs mere                   For børn med årskort: Bliv minidyrepasser 17. april  

Har din datter eller søn en drøm om at arbejde med dyr? Så kan de afprøve drømmen søndag 17. april. Her skal minidyrepasserne både lave mad til aberne og gøre rent hos elefanterne. Men selvfølgelig også prøve at fodre et dyr.

Prisen er 80 kr. pr. person, og du kan kun deltage, hvis du har årskort til GIVSKUD ZOO. Bemærk: Mindre børn bør deltage sammen med en voksen.

KØB BILLETTEN med det samme, så du er sikker på at få en plads - eller læs mere på linket herunder.

  Læs mere                   1 ÅRSKORT + 4 BILLETTER  

Husk, at dit årskort er meget mere værd end den frie adgang til GIVSKUD ZOO. I kortets gyldighedsperiode har du også inkluderet 1 besøg i hver af de 4 parker, Aalborg Zoo, Jesperhus Blomsterpark, Ree Park Safari og Odense Zoo.

Derudover en række gode rabatter - f.eks. 50% rabat i Randers Regnskov og 25% rabat i henholdsvis Djurs Sommerland og Legoland®.

 

KØB ELLER FORNY ÅRSKORTET - og læs om alle fordelen herunder.

  Læs mere                   Go'morgen Zoo - inkl. entré til parken.  

Kom med på en frisk morgentur bag kulisserne i påsken.

Turene finder sted på disse dage:

Skærtorsdag 24. marts

Langfredag 25. marts

Lørdag 26. marts

 

KØB BILLET - eller læs mere på linket herunder.

 

Husk, at prisen inkluderer entré til parken resten af dagen, så det koster kun hhv. 35 kr. og 80 kr. mere end en børne- og voksenbillet købt ved indgangen.

  Læs mere                   Hov, hvad gemmer der sig bag denne mur?  

Når GIVSKUD ZOO åbner den 24. marts har vi en lille godbid til gæsterne - især dem, der er til fods. Bag denne betonmur kommer der nemlig et rigtig flot glasindkig til nogle af parkens rovdyr - men hvilke?

 

Kan du gætte, hvilken dyreart vi laver nyt indkig til?

Så vær med i konkurrencen om 4 årskort til GIVSKUD ZOO.

Skriv dit gæt - dvs hvilken dyreart - i en mail, og send den til nyhedsbrev@givskudzoo.dk senest fredag 11. marts. Husk at oplyse navn og postadresse. Vinderen får direkte svar.

                    Denne Kentrosaurus-unge kan du også se i dinosaurparken fra påsken                       Du modtager denne mail, fordi du har tilmeldt dig GIVSKUD ZOOs nyhedsbrev.
Klik her for at afmelde nyhedsbrevet.
GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA · Løveparkvej 3 · DK-7323 Give
info@givskudzoo.dk · www.givskudzoo.dk
Følg GIVSKUD ZOO på facebook    

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019