16 NIEUWE LOWLANDS MUZIEKNAMEN!
 

 

Foto: Sean Paul

Nieuwe Lowlands muzieknamen! 16 om precies te zijn met o.a. Sean Paul, A Blaze of Feater, Chronixx, The Veils, Tycho en X Ambassadors. 

Sean Paul
Jamaicaanse cultheld met een enorm oeuvre aan greatest monsterhits, die je geheid allemaal gaat horen in de zwoele partypolder van Biddinghuizen.

A Blaze of Feather
Filmische indie tussen Sigur Rós en The War On Drugs van leden van Ben Howards tourband, inclusief Howard zelf als gitarist.

Chronixx
De feelgoodreggae van deze Jamaicaan heeft niets dan het allerbeste voor met de mensheid.

The Veils
De indierockband rond de Britse Nieuw-Zeelander Finn Andrews keert terug naar Lowlands Paradise met het vijfde album ‘Total Depravity’.

Tycho
De melodieuze soundscapes van dit Amerikaanse trio krijgen de dansvloer beurtelings muisstil en compleet over de kook.

X Ambassadors
Alt.rock uit Ithaca, New York, die zich mede dankzij Imagine Dragons als een olievlek over de wereld verspreidt.

Verder worden ook Hurray For The Riff Raff, J. Bernardt, Janka Nabay & The Bubu Gang, Klyne, Mykki Blanco, Otzeki, Raye, Tank and The Bangas, The Talks en Tommy Cash aan het programma toegevoegd. Binnenkort worden er meer namen bekend gemaakt. De band Spin Té Ku is uit elkaar en daarmee komt hun eerder aangekondigde show op Lowlands te vervallen.

Op www.lowlands.nl lees je alle uitgebreide info, staan foto's, video's en natuurlijk veel tracks. Alle tot nu toe aangekondigde acts kun je ook via de LL17 Spotify Playlist beluisteren.

VLAGGENWOUD!
Er valt iets te vieren. Met 25 jaar Lowlands is er een hele goede reden om de vlag(gen) uit te hangen. Het vlaggenwoud is weer terug van weggeweest en wordt groter dan ooit! De vlaggen die daar gaan hangen worden ontworpen door de creatieve Lowlanders! Heb jij altijd al je eigen vlag willen ontwerpen die vervolgens op Biddinghuizen aan de vlaggenstok wappert? Dan is dit je kans!
We zijn op zoek naar de gekste, leukste en origineelste ontwerpen! Probeer een eigen ontwerp te maken en ga niet aan de slag met het Lowlands artwork. We zoeken maffe, leuke en originele ontwerpen. Onze inbox is er klaar voor, jullie ook?! Voor meer informatie check de website.

 
FESTIVALTICKETS
Inmiddels is 88% van de 55.000 beschikbare tickets al verkocht! Heb jij nog geen ticket? Een festivalticket kost €175,- (excl. servicekosten) voor drie dagen en nachten Lowlands, een plek op de camping en vervoer per pendelbus van/naar NS-station Lelystad. Ook zijn er voordelige groepstickets beschikbaar (voor groepen van 10 personen) voor de Early Bird-prijs van €165,- per persoon (excl. servicekosten).

Parkeertickets, Camper Camping-tickets en NS Lowlands-treinretourtickets zijn verkrijgbaar via Ticketmaster. Liever vorstelijk met de bus? Met de bussen van Event Travel reis je goedkoop en gemakkelijk vanuit honderden opstapplaatsen in Nederland van en naar Lowlands.


BLIJF OP DE HOOGTE!
Blijf ook op de hoogte via Facebook, Twitter en Instagram en beluister alle bevestigde acts via de LL17 Playlist op Spotify.

 

 
     
 
     
     

 

Copyright © 2017 lowlands, Alle rechten voorbehouden.
Klik hier om uw gegevens aan te passen of om u af te melden.
Powered by mrpublisher.nl