Nee, niet alle mannen hebben continu zin in seks
Lees meer
Luuk (22): "Vergeet bekeerlingen niet tijdens het Offerfeest"
Luuk Kruijsdijk is freestyle voetballer en heeft zich anderhalf jaar geleden bekeerd tot de islam. Deze week is het Offerfeest en hij weet als geen ander hoe lastig het kan zijn om dit als beginnend bekeerling te vieren, zonder een familie om het feest mee te vieren. Inmiddels heeft Luuk de mensen gevonden met wie hij deze dag kan vieren. Nu roept hij broeders en zusters op om de bekeerlingen niet te vergeten, zodat zij het Offerfeest niet alleen hoeven te vieren.
Man berooft vrouw met pistool en vraagt haar daarna op date
Er lopen genoeg creeps rond op aarde, dat weet de Amerikaanse Amber Beraun als geen ander. Zij werd afgelopen week met een pistool beroofd door een man, waarna er ineens een gekke plottwist ontstond. De crimineel vroeg Amber namelijk op date via Facebook. "Luister, ik zal je het geld teruggeven. Het was een f*cked up manier om elkaar te ontmoeten, maar damn, je was te mooi om te beroven", liet hij haar weten.
Waarom 1 juli als nationale herdenkingsdag belangrijk is
Hoewel er steeds meer mensen in actie komen om de bewustwording rond Keti Koti te vergroten, is er nog steeds veel onwetendheid over het koloniale verleden van Nederland. Zo vragen velen zich af waarom er wordt stilgestaan bij iets wat 150 jaar geleden is afgeschaft. Gilly, Soraya en Axel vertellen aan FunX waarom het volgens hen onder meer van belang is om de slavernij te herdenken en op welke wijze de koloniale geschiedenis van Nederland hen heeft beïnvloed.
Ronnie Flex voor de vierde keer gezakt voor theorie-examen
Ronnie Flex deelde deze week slecht nieuws in zijn Instagram Stories: hij is namelijk voor de vierde keer gezakt voor zijn theorie-examen. Dat betekent dat hij zijn rijbewijs voorlopig nog niet binnen heeft. Via social media maakte hij zijn frustratie kenbaar: ''Pffff, alweer voor de vierde keer gezakt voor mijn theorie-examen... Begin het beu te worden.'' Maar Ronnie laat zich niet uit het veld slaan en blijft vastberaden om uiteindelijk te slagen.  
Elk jaar vrij op 1 juli
De gevolgen van het koloniale verleden werken nog altijd door in het heden en zijn de oorzaak van de huidige ongelijkheid in de samenleving. Daarom zou iedereen een vrije dag moeten krijgen op 1 juli. Krijg jij nog geen vrij? Kom met FunX in actie en stuur een brief naar de CDA-fractie.
FunX Logo
Facebook
Instagram
YouTube
snapchat