Het weekend staat weer voor de deur. Dus heeft u de tijd om Quotes fijnste verhalen van de afgelopen dagen te lezen. Enjoy!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Quote
 

Make the Call Podcast 7: Rochdi Darrazi - 'Als mensen zeggen dat iets niet kan word ik getriggerd'

In Make the Call seizoen 2 interviewen Paul van Riessen en Tom Wouda als Quotes hoofdredactionele team succesvolle jonge selfmade ondernemers over de manier waarop ze hun bedrijf hebben opgebouwd, en hoe ze omgaan met de dilemma’s die ze op hun zakelijke pad tegenkomen. In deze aflevering vertelt Rochdi Darrazi (40) over hoe zijn kalende hoofd uiteindelijk een zegen bleek en de basis legde voor scheermessenmerk Boldking.

 
 
Quote
 

Breeze wil datingmarkt veroveren; ook Dragon Shawn Harris overtuigd

Moe van eindeloos geswipe en ellenlange vaak vruchteloze chatsessies? Dat waren de jonge oprichters van de nieuwe Nederlandse datingapp Breeze ook. Dus bedachten zij een concept waarin menselijk contact centraal staat. Marsha Goei en Joris van Doorninck kunnen sinds de laatste Dragons' Den-uitzending een geslaagde match noteren. Avocadokoningin Shawn Harris hapte toe met een voorgenomen investering van enkele tonnen.


 
 

 

 
 
Quote
 

Bob Ultee slaat munt met eigen kop erop

Bob Ultee is een initiatief begonnen, waarbij hij met behulp van elektrische brommertjes mensen in arm Afrika een lift wil geven. Om dat te realiseren heeft hij zijn eigen cryptomunt ontwikkeld: de BoB Coin. De totale waarde: $129.925.411,61.
 

 

 
 
Quote
 
 
 
Quote
 

Gokken, hoeren en racisme: nog een directeur ontslagen bij Quote 500-handelaar Michiel Kuijlaars

Een ontslagzaak werpt een weinig verheffende inkijk in de sfeer op de werkvloer van Van Caem Klerks Group van Quote 500-lid Michiel Kuijlaars. Opscheppen over hoerenbezoeken tijdens werkreizen en racistische uitlatingen zijn volgens de rechter onderdeel van de bedrijfscultuur van VCKG.
 

 

 
 
Quote
 

Magnifiek Disneypaleis van wijlen afvalkoning Leo Van Gansewinkel te koop

We zullen niet zo ver gaan dat we denken dat het servies en het meubilair stiekem tot leven komen, maar magisch is het zeker, dit prachtige kasteel van de in 2019 overleden Leo van Gansewinkel.