Nyhedsbrev uge 26, 2020

Velkommen til Dansk PersonTransports nyhedsbrev. Her får du hver uge de seneste og mest relevante nyheder direkte i din inbox.
Husk, du kan skrive til mbr@dpt-dk.org, hvis du har noget, du gerne vil have med i næste uges nyhedsbrev.

God fornøjelse

Hvis du hellere vil læse nyhedsbrevet i din browser, så klik her 

Invitation: Premiere på Danmarks første liftbus på el

Dansk PersonTransports medlemmer og øvrige samarbejdspartnere inviteres til premiere og prøvekørsel af Danmarks første liftbus på el der afsløres den 30. juni 2020.

Læs mere her

Dansk PersonTransport og Kiwa Inspecta i fornyet aftale om certificeringer

Medlemsfordel: DPT og Kiwa Inspecta har fornyet samarbejdsaftalen om certificeringer, der giver en effektiv og kvalificeret certificering til den rigtige pris.

Læs mere her

Sommerpakken - Redder ikke turistvognmændene og udelukker fjernbusserne 

Regeringen og et flertal af Folketingets partier har indgået en aftale om sommerpakke, der skal motivere danskerne til at tage mere rundt i det danske sommerland. Sommerpakken giver mulighed for lidt mere kørsel for taxi- og turistbusvognmændene, men redder dem ikke. Samtidigt inkluderer pakken ikke fjernbusserne i muligheden for at give danskerne billige ture rundt i landet.

Læs mere her

Fjernbusser bør være en del af sommerpakken for den kollektive trafik

Den 19. juni blev der indgået en sommerpakke i bredt forlig i folketinget. På trods af et stort fokus på tilskud til den kollektive transport, indeholder denne pakke ingenting til fjernbusserne.

Læs mere her


Klimaaftale for energi og industri mv. 2020

Mandag den 22. juni blev en ny klimaaftale indgået. Aftalen skal sikre en stor reduktion af drivhusgasser og i den forbindelse fremrykkes og forhøjes puljen til grøn transport, pengene er målrettet blandt andet ladeinfratstrukturen.

Læs mere her

Nu må bussen fyldes i Tyskland

Fra mandag den 22. juni er det muligt at køre med fuld bus i det meste af Tyskland, så længe passagererne bærer mundbind. Blandt andet har Slesvig-Holsten fjernet begrænsning på 50 % af bussens kapacitet.

Læs mere her

Påmindelse om udbud:

Midttrafik, Fynbus og Sydtrafik minder om, at der gennemføres genudbud af vogntype 5 og 6 i FV6 – Flex Variabel, på baggrund at klagenævnets afgørelse 19. maj 2020.

Leverandører, der har fået opsagt rammeaftaler for type 5 og 6 vogn i FV6 – Flex Variabel, skal derfor byde ind igen i genudbuddet for at opretholde deres mulighed for kørsel, efter 1. august 2020.  
Der er budfrist 29. juni 2020. 

Igangværende udbud:

Der er i øjeblikket igangværende udbud af personbefordring. Du kan læse mere via nedenstående link, hvor vi har lavet en oversigt over udbudene.
Hjemmeside
Facebook
Twitter
Vil du ikke modtage nyhedsbrevet længere? Klik her for at fjerne dit navn fra listen


Vores adresse er:
Dansk PersonTransport Nørre Farimagsgade 11 København K 1364 Denmark

Copyright © 2020 Dansk PersonTransport, All rights reserved.