Beste John,

SEO is continu in beweging. Ik vind het dan ook belangrijk om alle ontwikkelingen goed bij te houden en op de voet te volgen. Niet alleen om te weten wat er speelt, maar ook om jou het beste advies te kunnen geven. Advies waarmee jij beter scoort in Google! 

Daarom vertrek ik morgenochtend naar Brighton voor het twee-daagse Brighton SEO congres. Na dit weekend ben ik weer helemaal bijgespijkerd en daar pluk jij de vruchten van. Spreken we elkaar snel? 
 

Aan de slag met videomarketing?

Wil jij video inzetten voor een betere vindbaarheid? Binnenkort verschijnt er op onze site een nieuw blog over het maken van video. Maar in de tussentijd kwamen we deze "How to" van Brian Dean tegen en die willen we je niet onthouden. Wil jij niet wachten op ons en nu aan de slag? Lees dan deze gids over Videomarketing

Familie Greve is ondernemend

Jullie kennen mij natuurlijk en het eerder genoemde blog dat binnenkort verschijnt, is van de hand van mijn dochter Roos, student Grafisch Design. Ze steekt tijdens haar studie al flink de handen uit de mouwen. 

Maar onlangs bleek dat één van mijn trouwste nieuwsbrieflezers toch echt mijn neef is. Hij runt met zijn gezin
een Giant fietsenwinkel in Emmen en leest iedere nieuwsbrief. Thnx! 

P.s. Wil je ook in mijn nieuwsbrief? Reageer dan even, en wie weet sta je hier de volgende maand.

Beter vindbaar of betere teksten?

Na dit weekend ben ik weer helemaal op de hoogte van die laatste ontwikkelingen op SEO-gebied. Wil jij daar gebruik van maken? 

Of zie je de meerwaarde van betere teksten of blogs op je website wel, maar kom je er niet aan toe om écht werk te maken van je contentmarketing? 

Maak dan nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en wie weet, maken wij jouw website binnenkort wel beter vindbaar in Google!
Kennismaking plannen

Hartelijke groet,

René Greve










Deventer
 
Copyright © 2019 Rene Greve Internet Marketing, All rights reserved.
Je hebt je zojuist ingeschreven voor mijn nieuwsbrief over Internet Marketing in het algemeen en SEO in het bijzonder. met vriendelijke groeten,

Our mailing address is:
Rene Greve Internet Marketing
Sluisstraat 23-25
Deventer, Overijssel 7411 EE
Netherlands

Add us to your address book


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp