“PANORAMA RESTAURANT DE KOPEREN HOOGTE"

Vanaf heden kunt u in het Panorama restaurant genieten van een heerlijke lunch, High tea, High C, kopje koffie met gebak en/of een à la carte diner.

Panorama Restaurant De Koperen Hoogte nodigt u uit om heerlijk à la carte te genieten op letterlijk hoog niveau. U vindt ons op zo’n 55 meter hoogte, op de 14e verdieping van De Koperen Hoogte.

Uniek is, dat u al tafelend langzaam ronddraait. De draaivloer maakt in ruim twee uur zijn ronde en biedt zo een wisselend, magnifiek panoramisch uitzicht.

INFORMATIE & RESERVEREN
28 OKTOBER INTIEM HUISCONCERT MET 
JAN VAYNE & JAN WOLFKAMP

Een primeur in de muziekwereld. Twee muziekvirtuozen samen “in concert”. Op zondag 28 oktober nemen Jan Vayne op piano en Jan Wolfkamp drummer/percussionist/loopist u mee in hun visie op deze unieke muziekreis. In huiselijke sfeer op een relaxte zondagmiddag genieten van een verrassend concert.

INFORMATIE & TICKETS
 

SEPTEMBER AANBIEDING!

Genieten van ons heerlijke all-in buffet, inclusief consumpties en uitgebreid dessertbuffet. September aanbieding 2de persoon 50% KORTING op de prijs van volwassenen en ons speciale 65-plus tarief. Geldig t/m 30 september 2018
INFORMATIE & RESERVEREN
Like ons op Facebook
Website
Email
Lichtmisweg 51, 8035 PL Zwolle, (0529) 428 428,
www.dekoperenhoogte.nl

Deze nieuwsbrief niet meer ontvangen
<