En verder: Fenix PD36R: een krachtpatser op zakformaat
Online bekijken

Met een cocktail in je hand en je voeten in het zand denk je vast helemaal nergens meer aan. Wij gaan ook graag op vakantie, maar moeten eerst aan de grote schoonmaak beginnen. Op dit moment halen wij met man en macht de bezem door ons magazijn. Het oude moet er eerst uit voordat we weer nieuwe gave tools aan ons assortiment toevoegen. En tussen de oude voorraad vind je aardig wat pareltjes. Natuurlijk met last-minute vakantiekorting! Maar let op; de voorraad is beperkt. Dus zie je er iets tussen liggen, wacht dan niet te lang!

PROFITEER NU
FENIX PD36R
Een krachtpatser op zakformaat
De Fenix PD36R is een compacte en oplaadbare zaklamp. Met een maximale lichtopbrengst van 1600 lumen en een bundelbereik van 283 meter, is de PD36R een echte krachtpatser. Door zijn compacte formaat neem je de zaklamp overal gemakkelijk mee naar toe. Laat hem in je broekzak verdwijnen of bevestig de zaklamp, met behulp van de meegeleverde pocketclip, aan je broekriem of tas.
ONTDEK NU
TOP 10 VICTORINOX
De toppers op een rijtje
ONTDEK NU
TOT 15% KORTING
op Kramer by Zwilling keukenmessen
PROFITEER NU
MAXPEDITION
De veelzijdigheid van een edc-pouch
De Maxpedition-pouches zijn populair bij liefhebbers van gave gear. Logisch, want ze zijn superhandig om altijd je belangrijkste spullen bij je te hebben. Compact en goed georganiseerd. Wat maakt de pouches van Maxpedition zo bijzonder?
ONTDEK NU
VICTORINOX ZAKMESSEN
Welke Victorinox past bij mij?
Victorinox maakt honderden verschillende zakmessen. Een ongelofelijke hoeveelheid! We begrijpen daarom best dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom hebben we de verschillen op een rij gezet zodat jij de juiste keuze kunt maken. Of je nu op zoek bent naar een sleutelhangerzakmes of een handige edc: Victorinox heeft het.
LEER MEER
SPYDERCO
Ook op slijpgebied erg scherp
Spyderco staat synoniem aan kwaliteitszakmessen. Hoe goed ook, ieder mes moet op den duur geslepen worden. Ook hierin voorziet het Amerikaanse Spyderco. Van kleine keramische of diamanten slijpstaafjes tot complete slijpsystemen zoals de erg populaire Spyderco Sharpmaker. Met de Spyderco slijpproducten is je (ketting)zaag, keukenmes, zakmes, beitel, grasmaaierblad, blender en zelfs je vishaak weer vlijmscherp te krijgen. Ook superstalen zijn met de harde keramische of diamanten slijpstaafjes prima te slijpen. Slijp slim, slijp met Spyderco!
SLIJP NU
Gratis verzending vanaf € 50,-
Retourneren binnen 30 dagen
Achteraf betalen
KEUKEN­MESSEN PANNEN
MESSEN SLIJPEN ZAK­MESSEN
MULTI­TOOLS ZAK­LAMPEN
VERRE­KIJKERS OUTDOOR
VOLG ONS
F
 
I
 
T
 
Y
KNIVESANDTOOLS.BE
KATO Group B.V.
Laan van Westenenk 8, 7336 AZ Apeldoorn, Netherlands
Uitschrijven