Maak nu uw private shopping afspraak  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

Beste,

Gezondheid & veiligheid staat voor u als klant en onze medewerkers voorop. We willen op dit moment de best mogelijke service verlenen en doen er alles aan om in deze tijd op een leuke en verantwoorde manier te kunnen shoppen!

-X- Team Manfield

personal shopping
personal shopping

private shopping

 

Het is vanaf nu mogelijk om te shoppen op afspraak in uw favoriete Manfield winkel! Wij kijken ernaar uit om de nieuwe collectie te laten zien en passen. Maak een afspraak zodat u veilig en met persoonlijk advies kan shoppen.

winkels
winkels

CLICK & COLLECT

 

Het blijft mogelijk om gebruik te maken van Manfield’s Click & Collect Service. Plaats voor 13:00 uur uw bestelling in een van de geselecteerde winkels en haal uw bestelling dezelfde dag nog op!

winkels
winkels

DIGITAL STYLING SERVICE

 

Wilt u bepaalde schoenen live bekijken, laten passen of heeft u net even wat extra styling advies nodig? Via WhatsApp videobellen geven onze Manfield medewerkers hét advies dat u nodig hebt.

shop online
shop online

ONLINE SHOPPEN: manfield.com

 

Online staan we 24/7 voor u klaar en bezorgen we uw bestelling bij u thuis op veilige afstand.

Bekijk hier alle aangepaste maatregelen die wij nemen voor zowel online als in onze winkels.

Manfield behoudt zich voor eventuele schrijffouten
en prijswijzigingen in deze nieuwsbrief.

Afmelden nieuwsbrief  ‌ ‌  Update voorkeuren

Manfield