Load Assist nu standaard op Volvo wielladers
Bouwmachines
Online versie
Mainimage
Servicecontracten: een win-winsituatie of schijnzekerheid tegen een hoge prijs?
Al vele jaren zijn importeurs in de weer met onderhoudscontracten. Sommigen zeer actief, anderen op de achtergrond. Als koper van een bouwmachine kunt u met zo’n contract de verantwoordelijkheid voor het onderhoud helemaal naar de dealer schuiven, tegen een vast bedrag per draaiuur. Zo bent u zeker van de kosten, en heeft de dealer zekerheid in de werkplaatsbezetting. Een win-winsituatie of schijnzekerheid tegen een hoge prijs?
Load Assist nu standaard op Volvo wielladers

Volvo Construction Equipment rust haar wielladers voor de Europese markt nu standaard uit met Load Assist. Dit machinecontrolesysteem moet de productiviteit verbeteren.

Lees verder >
Van Gelder zet in Amsterdam elektrische boorwagen in

Aannemer Van Gelder heeft een volledig elektrische asfaltboorwagen in gebruik genomen. Hiermee kunnen asfaltboringen CO2-neutraal worden uitgevoerd. Waar voorheen een dieselauto met aanhangwagen met boorinstallatie noodzakelijk was voor asfaltonderzoek, wordt nu volledig elektrisch materieel ingezet.

Lees verder >
BouwMachines jaaroverzicht: Minder uitstoot drukt stempel op 2019

Stikstof en PFAS domineerden de bouwsector in het afgelopen jaar. Zeker in de tweede helft van het jaar werd de problematiek steeds nijpender. En de druk om uitstoot te beperken steeds groter. 

Lees verder >
Stikstof en PFAS kosten 16 miljard aan omzet, maar de uitstoot moet nóg verder omlaag

De PFAS- en stikstofcrisis kost het bedrijfsleven in 2020 een bedrag van 16 miljard euro aan omzet. Dit concluderen economen van ABN AMRO na een enquête onder 445 ondernemers in de bouw, bouwmaterialenindustrie, bouwhandel en transportsector. 

Lees verder >
Volg ons op social media
facebook Linkedin Twitter Instagram

Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright