Skønne efterårsnyheder fra Louis Poulsen

Nu kan du shoppe alle Louis Poulsens skønne efterårsnyheder hos os. Om du er til den prisvindende Moonsetter gulvlampe, den elegante Patera Oval pendel eller PH 2/2 Spørgsmålstegnet bordlampen, har vi lampen klar til dig. Køb i vores webshop for designerlamper eller besøg os i Lyngby og lad os guide dig til det perfekte valg i vores store Louis Poulsen udvalg.
Louis Poulsen Moonsetter

Den flotte skulpturelle Moonsetter gulvlampe i forkromet aluminium har en roterende skive, der giver mulighed for tilpasning af reflektionen af det blændfri lys fra LED-lyskilden, som sidder elegant nedsænket i standeren. Skiven roterer 360° om sin egen akse og er hvid på den ene side og reflekterende på den anden. Når lyset vippes mod den hvide side, bliver det blødt og diffust, hvorimod den modsatte forkromede side reflekterer lyspanelet direkte og giver et helt andet indtryk. Lyset afhænger af skivens position. Omgivelserne afspejles i standeren og skivens forkromede side. Lampen tilbyder trinløs dæmpning og tændes og slukkes ved at rotere fodkontakten på cylinderen.

Moonsetter er vinder af Design Awards årets lampe 2021.
 
Louis Poulsen Moonsetter
38.498,-
Louis Poulsen Patera Oval

Denne ellipsoide Patera Oval pendel er designet af Øivind Slaatto. Den elegante Patera Oval er designet efter de samme designprincipper som den klassiske cirkulære Patera og samles helt i hånden. Pendlen er inspireret af det såkaldte Fibonacci-mønster, som gør, at dens visuelle udtryk varierer alt efter betragtningsvinklen. Pendlen består af diamantformede celler, som alle er omhyggeligt designet til at reflektere blændfrit lys fra en betragtningsvinkel på over 40 grader, samtidig med at dens 360-graders lys bader rummet i et naturligt, ensartet og behageligt lys.
 
Louis Poulsen Patera Oval
Fra 6.998,-
Shop nu
Louis Poulsen PH 2/2 Limited Edition Spørgsmålstegnet

Designet ud fra Poul Henningsens princip om et reflekterende flerskærmssystem, udsender PH 2/2 bordlampen et blændfrit, nedadrettet lys og udstråler en behagelig, delikat glød. Skærmene er lavet af mundblæst, opalt trelagsglas, som er blankt på toppen og sandblæst mat på undersiden, hvilket giver en blød og ensartet lysfordeling. Den justerbare øverste del af lampen kan vippes 45 grader til højre eller venstre ved at dreje håndtaget på midten af armen.

Denne skønne Limited Edition udgave af PH 2/2 Spørgsmålstegnet fås kun til og med den 31. december 2021.
 
Louis Poulsen PH 2/2 Limited Edition Spørgsmålstegnet
9.998,-
Shop nu
Med venlig hilsen

Fog Bolig & Designhus
Nørgaardsvej 3 - 2800 Kongens Lyngby


Alle priser er angivet inkl. moms. Der tages forbehold for fejl og udsolgte varer.
Bemærk venligst at varer, der markedsføres for Fog Bolig & Designhus, i mange tilfælde ikke føres i Fog Trælast & Byggecenter.
Vores webshop er e-mærket for din skyld
✔ Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
✔ En nem og gennemskuelig handel
✔ Løbende kontrolleret
✔ Sikker betaling

 

Klik og læs mere på www.emaerket.dk
 
 
 
 
 
Du modtager denne email fordi du har subscribet til Fog Bolig & Designhus.
Du kan til enhver tid opdatere dine præferencer.
Ønsker du ikke længere at modtage vores tilbudsmails?
  Klik her for at afmelde denne liste

Fog Bolig & Designhus, Nørgaardsvej 3, 2800 Lyngby, Denmark