Nu kan du købe de helt nye Louis Poulsen Panthella 160 Portable og 250 bordlampe i to trendfarver.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Vis denne mail som en webside

Gå til johannesfog.dk

Shop Louis Poulsen Panthella nyheder i to nye trendfarver og sæt eksklusivt dansk design i hjemmet.

Panthella 160 Portable V2 er en kompakt og bærbar version af det klassiske design fra Panton med sin organiske form og exceptionelle lys. Skærmen retter lyset nedad, mens den trompetformede fod reflekterer lyset og giver et behageligt og ensartet lys. Den bærbare lampe har en skærm med en diameter på 160 mm, så den er ideel at bruge mange forskellige steder i hjemmet.

Panthella 250 bordlampen er et exceptionelt design, der ikke kun afspejler Verner Pantons legende stil, men også bruger organiske former til at give exceptionelt lys. Den halvkugleformede skærm retter det meste af lyset nedad, hvor det bliver reflekteret af den trompetformede fod, hvilket giver et blødt, diffust lys til omgivelserne. Panthella 250 bordlampen er en nedskaleret version med en skærm, der måler 250 mm i diameter, hvilket gør den ideel i mange sammenhænge.

Med venlig hilsen

Fog Bolig & Design


Alle priser er angivet inkl. moms. Der tages forbehold for fejl og udsolgte varer. 

Vores webshop er e-mærket for din skyld

✔ Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
✔ En nem og gennemskuelig handel
✔ Løbende kontrolleret
✔ Sikker betaling