kortingen tot wel 40% | korting op verlichting, tuinmeubelen, barbecues en nog veel meer!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
vtwonen.nl
 
 
 
 
 
Happy summer sale
De summer sale is hier! Van tuinstoel tot lichtsnoer, krijg tot wel 40% korting op de meest zomerse items. Maak van je tuin een zonnig paradijs zonder je bankrekening te plunderen! Shop de sale hier!
 
 
 
 
Tot 40% korting op tuinmeubelen
Een staycation is niet compleet zonder tuinmeubelen die van de tuin een relaxplek maken. Boek lezen, zon pakken of ijs eten: jij zit goed.
 
 
 
BBQ party
De zomer kan niet zonder een barbecuefeestje. Voor je gegrilde groente, gepofte aardappel en gebakken (vega)burger shop je nu bbq's met 40% korting.
 
 
 
Zonsondergang in huis
Zit de ondergaande zon even achter de wolken? Creëer zelf een warme sfeer in huis met sprankelende lampen. Krijg nu tot wel 40% korting op verlichting.
 
 
 
Laatste kans: korting op Kartell
Klassiek met een dikke knipoog, dat is Kartell. Doorzichtige stoelen, futuristische kastjes en gouden tafellampen. Shop de hele collectie nu met 20% korting.
 
 
 
Shop onze favorieten
 
 
 
 
 
Wat vind je van deze mail?
 
Leuk
Leuk
Kan beter
Kan beter
 
 
volg vtwonen ook via:
 
       
 
 
newsletter@newslettercollector.com | wijzig voorkeuren | afmelden
 
© 2020 DPG Media Magazines B.V.
vtwonen.nl - onderdeel van DPG Media Home Deco groep
privacy- en cookiebeleid