Smukke jubilæumsnyheder og bestsellers til bordet og loftet.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Vis denne mail som en webside

Gå til johannesfog.dk

Louis Poulsen jubilæumskollektion

Louis Poulsen fejrer 150-års jubilæum og udkommer med to fortryllende jubilæumslamper i hvide toner. Samtidig udkommer to bedst sælgende Louis Poulsen lamper i en serie af 4 nye spændende farver.

Nu kan du shoppe de nye fortryllende lamper online på webshoppen. Du kan også besøge butikken i Lyngby og opleve dem i vores udstilling.

Dansk design i højsæde

Panthella er designet af Verner Panton. Panton havde en meget klar holdning til sit arbejde og traf bevidst beslutningen om at bruge forskellige og dristige materialer. Hans brug af forskellige materialer førte ofte til, at hans samtidige nedsættende talte om hans designs' 'tidløshed'. Den store interesse for hans design i dag beviser dog det modsatte og Panthella er blevet en klassiker. 

PH nyhederne er designet af Poul Henningsen. Den danske designer designede PH 5 som reaktion på de konstante ændringer i lyskildernes størrelse og form i 1950'erne, og selvom dette problem er mindre udbredt i dag, er de klassiske pendler stadig favoritter og toppen af dansk design.

Med venlig hilsen

Fog Bolig & Design

Alle priser er angivet inkl. moms. Der tages forbehold for fejl og udsolgte varer. 

Vores webshop er e-mærket for din skyld

✔ Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
✔ En nem og gennemskuelig handel
✔ Løbende kontrolleret
✔ Sikker betaling