VL Studio, LP Grand, Panthella Portable med flere.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Skønne forårsnyheder fra Louis Poulsen

Nu kan du shoppe og forudbestille mange af forårsnyhederne fra Louis Poulsen. Gå på opdagelse i udvalget af de nye og smukke lamper til dit gulv, dit loft og din have.
VL Studio

VL Studio gulvlampen er designet af Vilhelm Lauritzen og er opkaldt efter sin funktion uden for radiostudierne i Radiohuset, hvor den med rødt eller grønt lys indikerede, om der var en optagelse i gang i studiet. Lampen giver behagelig og elegant belysning. Den fås i matsort finish, der giver et mere grafisk udtryk, og i den klassiske messingversion, som er let børstet og vil udvikle markant patina med tiden.
LP Grand Nedhængt

Flindt designede den elegante LP Grand, som kombinerer direkte og reflekteret lys i og mellem skærmen ved hjælp af åbne ringe. Det cirkulære armatur har en kombination af blødt, diffust og blændfrit nedadrettet lys og et reflekteret indirekte lys fra de øverste buede ringe. Det giver et blændfrit lys af høj kvalitet, samtidig med at den skaber en varm og behagelig atmosfære. Flindt sammenligner selv LP Grand med solens stråler, der passerer gennem diset luft og blødgør lyset.
PH 3/3

Den ikoniske PH pendel fås nu som 3/3 versionen i sort metal og opalglas. Poul Henningsen designede lamperne specifikt til at udsende perfekt og blændfri almenbelysning, når de er placeret højt i et rum. Det får dem til at fremtræde rundere end de mere kendte hybridstørrelser, der blev lanceret senere. Pendlen med matsorte metalskærme og hvide indersider reflekterer et fint og primært nedadrettet lys, i rummet hvor lampen hænger.
Panthella Portable Metal

For at fejre 50-årsjubilæet for Panthella, som blev skabt i 1971 af den danske arkitekt Verner Panton, introducerer Louis Poulsen nu Panthella Portable Metal i fire smukke og fængslende farver. Bordlampen kan tages med rundt i huset eller haven og metalskærmen sikrer et behageligt nedadrettet lys, der er ideelt til hyggelige aftener og skaber en fin stemning ved middagsbordet eller på terrassen.
Panthella MINI

Designeren og arkitekten Verner Panton skabte Panthella sammen med Louis Poulsen i 1971. Pantons figurative og legende design udstråler hans store personlighed. Panthella skiller sig ud som et af Pantons mest betydningsfulde designikoner med sin organiske form og sit bløde lys. Panthella MINI er en mindre udgave af Verner Pantons populære Panthella bordlampe fra 1971 og fås nu i en grå version. Den mindre bordlampe er nem at placere i vindueskarmen, i reolen, på bordet eller på andre flader med begrænset plads.
Bysted Garden

Bysted Garden er en tilføjelse til den ikoniske Bysted, som blev designet af Peter Bysted i 1975. Ideen bag udformningen af pullerten var at placere skærmene på en måde, så de skaber et interessant mønster på jorden. Det nedskalerede design er baseret på det samme koncept som den originale Bysted pullert med fire ringe, der leder lyset nedad og giver lampen individualitet og karakter. Bysted Garden skiller sig virkelig ud – både alene og i installationer med flere enheder, hvor den skaber en attraktiv og behagelig atmosfære i haven.
Med venlig hilsen

Fog Bolig & Designhus
Nørgaardsvej 3 - 2800 Kongens Lyngby


Alle priser er angivet inkl. moms. Der tages forbehold for fejl og udsolgte varer.
Bemærk venligst at varer, der markedsføres for Fog Bolig & Designhus, i mange tilfælde ikke føres i Fog Trælast & Byggecenter.
Vores webshop er e-mærket for din skyld
✔ Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
✔ En nem og gennemskuelig handel
✔ Løbende kontrolleret
✔ Sikker betaling

 

Klik og læs mere på www.emaerket.dk
Facebook
 
Linkedin
 
Instagram
 
Wordpress
 
Website
 
Du modtager denne email fordi du har subscribet til Fog Bolig & Designhus.
Du kan til enhver tid opdatere dine præferencer.
Ønsker du ikke længere at modtage vores tilbudsmails?
  Klik her for at afmelde dig

Fog Bolig & Designhus, Nørgaardsvej 3, 2800 Lyngby, Denmark