Doe mee & beoordeel ons!
Heb je problemen met de weergave van de nieuwsbrief, klik dan hier.
Mijn zooplus
 
Shopping Awards 2020
 
 
Elk jaar vinden de Shopping Awards, de állerbelangrijkste webshop verkiezing van Nederland, plaats. In deze onafhankelijke verkiezing kiezen online kopers en een vakjury hun favoriete webshops. Er zijn verschillende awards te vergeven.

Wij doen weer mee!
Vorig jaar deden wij voor het tweede jaar op rij mee en met succes! Zonder jullie support was dit natuurlijk nooit gelukt en daarom vragen wij jullie om ons dit jaar weer naar de overwinning te helpen! Ook dit jaar doen wij weer mee in de categorie Publieksprijzen XL.

Beoordeel ons
Ben jij tevreden over ons én wil je ons helpen om voor de derde keer op rij de Award in de wacht te slepen? Beoordeel ons dan via onderstaande link. Wij zouden dit erg waarderen en wie weet worden wij een van de winnaars van de Shopping Awards 2020! Wanneer je op onderstaande button ''Stem op ons'' klikt, ga je naar de online omgeving stemshoppingawards.nl van de Stichting Shopping Awards.

 
 
Stem op ons én help ons naar de overwinning!
 
 
Door op de link te klikken ga je naar de online omgeving stemshoppingawards.nl van de Stichting Shopping Awards. De Stichting Shopping Awards gaat zorgvuldig met data om en zullen de verzamelde data na de Shopping Awards vernietigen.