Alléén vanavond: Ontvang tot 2 cadeaus bij jouw bestelling!**

 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

Online version

Douglas

MERKEN

PARFUM

MAKE-UP

GEZICHT

LICHAAM

NIEUW

SALE

Highlights
Highlights
Image Image Image
Highlights
Image Image Image
Highlights
Highlights
Image Image Image
Highlights
Image Image Image
Highlights
Image Image Image
Highlights
Highlights
 
Highlights
 
Highlights
Bild Bild
Highlights

* 25% korting op alles geldt als een besparing t.o.v. de adviesprijs en is geldig op 25 maart 2024 van 18.00 tot 00.00 uur op douglas.nl en in de app. Uitgesloten zijn: Clé de Peau Beauté, Kiehl’s, Kylie Jenner Fragrances, Marie-Stella-Maris, Rituals, The Ordinary, kappersmerken, haarstylingtools, nichegeuren, drogisterijmerken & producten verzonden door Douglas-partners. Onder drogisterijmerken vallen: Atrix, Sensodyne, Guhl, Nivea, Hansaplast, Labello, Aquafresh, Lactacyd, Biodermal, Paradontax, Marcel's, Eucerin, Weleda, Dr. van der Hoog, Garnier, John Frieda, Rosalique, Andrélon, Axe, Dove, Lifebuoy, Love, Beauty & Planet, Neutral, Rexona, Zendium, Prodent, Simple, Vaseline en Zwitsal. Onder kappersmerken vallen: Rahua, weDo Professional, Color Wow, CHI, L’Oréal Professionnel, Biolage, Matrix, Redken, Kerasilk, Kérastase, Shu Uemura, Sebastian Professional, Nioxin, Wella Professionals, Seb Man en K18. Onder nichegeuren vallen: Atelier Rebul, Atkinsons, Houbigant, Lengling Munich, Moncler, Serge Lutens, Stories Parfums, The Merchant of Venice, Tiziana Terenzi en Van Cleef & Arpels. Op douglas.nl en in de app is de actie reeds verwerkt in de prijzen en direct zichtbaar op de productpagina’s. Online only.

 
** Kies alleen op 25 maart 2024 van 18.00 tot 00.00 uur op douglas.nl en in de app, uit een geselecteerd aanbod, één cadeau bij besteding vanaf € 60,- en twee cadeaus bij besteding vanaf € 110,-. Let op, bij wijziging van de winkelmand kan het zijn dat je de gekozen cadeau(s) opnieuw moet toevoegen. Op is op. De keuze kan beperkt worden door de beschikbaarheid van de cadeaus. Niet geldig op giftcards en producten verzonden door Douglas-partners. Online only.
 
*** Korting van de paasdeals geldt als een besparing t.o.v. de adviesprijs en is geldig t/m 1 april 2024 op douglas.nl, in de app en in alle Douglas-stores in Nederland. Niet geldig op producten verzonden door Douglas-partners. Op douglas.nl en in de app is de actie reeds verwerkt in de prijzen en direct zichtbaar op de productpagina’s.
 
Op al onze acties zijn de volgende voorwaarden van toepassing: giftcards zijn uitgesloten van korting, acties kunnen niet gecombineerd worden met andere acties, vouchers of kortingscodes en zijn niet geldig op productreserveringen. Douglas is niet aansprakelijk voor eventuele opmaak-, druk- of typefouten en prijswijzigingen en behoudt zich het recht om de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen of de actie stop te zetten. Zolang de voorraad strekt.
 
MY DOUGLAS MIJN DOUGLAS Image Giftcard Store Finder Store finder
Facebook Instagram TikTok
Douglas-app downloaden
Apple App Store Google Play Store
Instellingen Newsletter

Je ontvangt de Douglas Newsletter op newsletter@newslettercollector.com. 

Wil je geen newsletter meer ontvangen? Schrijf je hier uit voor onze newsletter. 

Nog vragen? Ontdek de meest gestelde vragen hier.

Colofon