Shorttrack clinics | Gouden speld Van Kerkhof en Kerstholt | KNSB-Cup klassementen

4 years ago


Text only:

 


shorttrack


5 februari 2015
 

Volg een Shorttrack clinic en maak kans op een paar shorttrackschaatsen


Ben jij enthousiast geworden over shorttrack schaatsen door een clinic van de KPN Junior Schaats Club, door de prestaties van Sjinkie Knegt of heb je gewoon altijd al willen weten hoe het voelt om door de bochten te gaan op dat krappe baantje van 111 meter? Dat kan! 
Verschillende shorttrackverenigingen in Nederland geven jou de mogelijkheid om nog tot 8 februari 2015 een keer gratis te komen shorttracken!  Bekijk hier de video

> Meer informatie over de Shorttrack Clubtour


Gouden speld voor Sanne van Kerkhof en Niels Kerstholt


Sanne van Kerkhof en Niels Kerstholt zijn aan het einde van de eerste dag van het ISU EK shorttrack in Dordrecht door de KNSB onderscheiden met de gouden speld voor hun verdiensten in het shorttrack. Ze kregen de onderscheiding op het ijs opgespeld door bestuurslid Sippy Tigchelaar.

> Lees het volledige bericht op KNSB.nl


KNSB-Cup 2014-2015


De KNSB-Cup vormt inmiddels een vast onderdeel in het Nederlandse Shorttrack wedstrijdseizoen. De KNSB-Cup wedstrijden zijn aantrekkelijker dan ooit. Dit blijkt uit het feit, dat sinds de invoering van de KNSB-Cup in zijn huidige vorm in het seizoen 2007/2008 het aantal deelnemers met omstreeks 5% per jaar is gestegen tot meer dan 100 deelnemers gemiddeld per wedstrijd. Omdat ook de limieten voor deelname aan de KNSB-Cups in de loop der jaren twee maal zijn aangescherpt kunnen wij constateren, dat ook het niveau van deze wedstrijdserie enorm gestegen is.
De KNSB-Cups 1 t/m 4 werden dit seizoen uitgedragen in Zoetermeer, Groningen, Tilburg en Den Haag. De klassementsleiders bij de dames en heren zijn respectievelijk Roza Kooystra en Dennis Visser, allebei lid van Jong Oranje/Opleidingsploeg. 


> Bekijk hier de KNSB-Cup klassementen


Aangepast KNSB reglementenDe gewijzigde KNSB reglementen na aanleiding van de ledenraad van 20 december 2014 staan gepubliceerd op KNSB.nl.
 


> Bekijk hier het overzicht van de reglementen


De KNSB shorttrack nieuwsbrief informeert u over actuele ontwikkelingen bij de Koninklijke Nederlandsche Schaatsenrijders Bond rondom de discipline shorttrack. Deze uitgave verschijnt zo vaak als er nieuws te melden is.


Ga naar KNSB.nl voor meer nieuws en informatie over de KNSB


De KNSB nieuwsbrief wordt mede mogelijk gemaakt door:


 

Volg ons ook op:


Facebook
 
facebook.com/KNSB.nl
 
facebook.com/schaatsen.nl
 
 
Twitter
 
@KNSB
 
@schaatsennl
 
 
Youtube
 
youtube.com/SchaatsTV
 
youtube.com/KNSBnl

Mississippidreef 153
3565 CE Utrecht
Postbus 11084
3505 BB Utrecht
t 088 - 489 20 00
e info@knsb.nl
 KNSB.nl


U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich heeft aangemeld voor de KNSB nieuwsbrief. Wilt u deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Klik dan hier om u uit te schrijven.
Klik hier om uw gegevens aan te passen.

Knsb.nl

Categories: Sport Hobby | Leisure
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019