Nyhedsbrev

Varde
Bestil Salgstjek og vind

Du kan stadig nå at vinde et 55’’ QLED TV

 
 

Vil du vide, hvad din bolig er værd, så start med et gratis Salgstjek. Her giver din lokale mægler dig en grundig vurdering af, hvad din bolig kan sælges for, hvis du beslutter dig for at sætte til salg. Bestiller du et gratis Salgstjek inden den 11. februar 2018, deltager du i konkurrencen om 3 stk. 55'' Samsung QLED TV.

Se, om det var sjovt i din by

Var det sjovt at være boligsælger i 2017?

 
 

Ikke alle steder i landet var det lige sjovt at være boligsælger sidste år. Og de steder, det ikke blev sjovere, gik det i forvejen ganske godt.

Bliv klogere på boligmarkedet

Følg markedsudviklingen i dit område

 
 

Er du nysgerrig på det gennemsnitlige prisnedslag på villaer i Roskilde kommune eller salgstiden for ejerlejligheder i Fredericia? I Markedsudvikling får du masser af spændende markedsdata én gang om måneden, hvor du kan følge udviklingen på boligmarkedet på første parket.

Du får statistik og tendenser for lige præcis den type bolig og den kommune, du har valgt at følge, og du kan følge lige så mange boligtyper og kommuner, du har lyst til - så får du overblikket over udbuds- og salgspriser, salgstider og antallet af boliger til salg direkte i din mailboks. Du får desuden en oversigt over bl.a. pasningstakster, skoler og skatten i kommunen sammenlignet med landsgennemsnittet samt et overblik over både nye og senest solgte boliger i kommunen.

Har du styr på traditionerne?

Forrygende og farlig fastelavn i gamle dage

 
 

Fastelavn er en af de gode og rigtig gamle traditioner, som vi her i Danmark har holdt stædigt fast ved - bortset altså fra det med fasten og de grumme traditioner. Men hvor kommer traditionen egentlig fra, og har den ændret sig gennem tiden?

Tilmeld køberkartotek

Ikke alt er, som du tror

 
 

Vidste du, at der i Danmark er mange boliger, som aldrig annonceres? Alene hos EDC har vi over 1.000 ejendomme til salg, som kun vores køberkartotekskunder hører om. Det er boliger, der er sat til salg som Diskretsalg, som ikke markedsføres i aviser eller på nettet, og hvor der ikke skiltes med, at boligen er til salg. Tilmeld dig køberkartoteket og få eksklusiv mulighed for at se boligerne.

Lad mig høre mere

Der kan være penge at spare på din boligøkonomi

 
 

En god forbindelse kan være en altafgørende hjælp, når du vil føre boligdrømme ud i livet. Få rådgivning om de mange finansieringsmuligheder, hvis du skal videre i ny ejerbolig - måske er der penge at spare.

Flere muligheder med EDC

 
 
Læs mere

Via vores samarbejdspartner Gjensidige Forsikring kan vi tilbyde dig en række attraktive forsikringer, så du er godt dækket, når uheldet er ude.

Læs mere

Skal du leje en feriebolig, eller er du interesseret i mulighederne for at udleje dit sommerhus? Se hvad Feriepartner Danmark kan gøre for dig.

Er dine informationer opdaterede?

 
 

John Do
Adresse: John Do, 6800 Varde
Telefon: 12345678
Mobil:
E-mail: newsletter@newslettercollector.com

Din lokale ejendomsmægler

EDC Varde, Torvet 4, 6800 Varde, Telefon 75221933


Henrik Sylvestersen

Henrik Sylvestersen

Ejendomsmægler/valuar MDE

Telefon: 76767654

Mobil:

E-mail: hsy@edc.dk

EDC Varde
Besøg EDC Varde
 
Kundeanbefaling
5stjerner      9.8 ud af 10      78 besvarelser
Vi stræber altid efter at gøre vores kunder tilfredse, og vores fokus har givet gode resultater. Derfor vil vi meget gerne høre fra dig, hvis der er noget, vi kan gøre bedre.