Hej John

Testet til det danske vejr

Kan dine vinduer stå imod det omskiftelige danske vejr? Rationels vinduer er lavet til fremtiden og alt, hvad den indebærer af vind, vejr og slid. Her har alle produkterne gennemgået test og tjek, hvor de blandt andet udsættes for vindpåvirkning i orkanstyrke og høje vandtryk.

Tjekliste til vinterklart hus

Er dit hus klar til vinterhalvåret? Har du for eksempel tjekket tag, tagrender, vinduer og døre efter? Det er vigtigt, at husets udvendige rammer og flader er i orden, hvis du vil undgå alvorlige skader på dit hus i løbet af vintersæsonen, hvor blæst, frost og rigelige mængder nedbør typisk sætter ind. Læs her, hvad du bør tjekke, og kig forbi din lokale STARK og få hjælp og gode råd, når dit hus skal rustes til vinteren.

Tid til evaluering

MUR-projektet er sparket i gang, og det er tid til evaluering. Landsholdet har godkendt MUR-koncept og MUR-banen er en succes. Men hvad siger evalueringen om Brian Lykke? Se med og find ud af, om han får den credit, han selv synes, han fortjener. 

Dit medlemstilbud i oktober - sidste chance!

I oktober får du helt op til 30% rabat på alle facadedøre fra Swedoor, når du handler med dit SelvByg-kort. Tilbuddet gælder kun i oktober - så skynd dig! Kig forbi STARK og hør mere. 

Find alt til efterårets projekter i STARK

 
 
 

PLASTMO Retro 280 mm Tagrende, Zink

 
 

Medlemspris pr stk.

279 DKK

Pris pr. stk. 

310 DKK

 
   
 

Med venlig hilsen

STARK

Følg os på: