Hej John

Slutspurt: Stærke tilbudsdage slutter fredag

Du kan stadig nå det: Kom til tilbudsdage i STARK lige nu – tilbuddene gælder til og med i morgen, fredag den 19. juni


Vi byder lige nu på stærke tilbudsdage med 500 tilbud på alt fra professionelt elværktøj til arbejdsbukser. Hylderne er fyldt op med varer fra det bedste leverandører og mærker, og priserne sat langt ned. Kig ind og gør en god handel - og få lidt godt til ganen med i købet: Vi har tændt op i grillen og glæder os til at se dig. 


Se et lille udvalg af vores tilbud her, og kig forbi din lokale STARK og se mange flere stærke tilbud. Men skynd dig: Tilbuddene gælder kun til og med i morgen, fredag den 19. juni!

Guide: Giv dine vinduer et tjek

Vinduer udsættes for alt lige fra stærkt sollys og regn til blæst og hård frost. Og det sætter sine spor. Derfor er det en rigtig god idé at give vinduerne et grundigt tjek. På den måde kan du forlænge levetiden. Læs med og få gode råd til, hvordan du tjekker dine vinduer og vedligeholder dem. 


Kig forbi din lokale STARK, hvis du har spørgsmål til vedligeholdelsen af dine vinduer. Vi har alt, hvad du skal bruge til dit vinduesprojekt og står klar til at hjælpe - også hvis du står overfor udskiftning af dine vinduer.

Smart hjælp til et sundere indeklima

Kvaliteten af dit indeklima har stor betydning for dit helbred og dit velbefindende. For meget varme eller kulde mærker man hurtigt. Men hvad med de ting, man ikke så nemt registrerer – så som luftfugtighed og luftkvalitet? 


VELUX ACTIVE er automatisk styring af ovenlysvinduer og fladtagsvinduer, der sikrer et sundere indeklima. Systemet måler parametre for luftkvaliteten og åbner og lukker dine vinduer helt automatisk, så du altid har et optimalt indeklima. 


Spørg i din lokale STARK, hvis du vil vide mere om de mange muligheder med VELUX-ovenlysvinduer.  

Skal du ud med riven?

Når haven skal trimmes, er det en stor fordel at have gode redskaber ved hånden. I juni sparer du op til 20% på alle haveredskaber fra FISKARS, når du handler med dit SelvByg-medlemskort. Så måske er det netop nu, du skal opruste lidt på dine haveredskaber? 


Er du endnu ikke medlem af SelvByg, kan du blive det her

Med venlig hilsen

STARK

Følg os på: