Nyhedsbrev

Varde
Bestil Salgstjek

Går du i salgstanker?

 
 

De gode takter på boligmarkedet fortsætter. I maj havde vi den bedste salgsmåned nogensinde, og vi kan se, at der fortsat er mange købere i markedet og stor interesse for bolighandel.

Overvejer du også at sælge din bolig? Så bestil et gratis Salgstjek inden den 28. juni, og deltag i konkurrencen om et gavekort på 10.000 kr. til et byggemarked nær dig. Så kan du komme godt i gang med at gøre boligen endnu mere salgsklar.

Se mere

Boligsælgerne har is i maven - og med god grund

 
 

Coronakrisen får ikke boligsælgerne til at vakle i deres prisforlangende i særlig høj grad. En ny opgørelse fra landets største mæglerkæde EDC viser nemlig, at boliger solgt i løbet af de seneste tre måneder kun er blevet solgt med lidt større prisafslag, end de blev før krisen.

Få et kvikestimat

Få overblik over din boligs værdi

 
 

Vidste du, at du kan få din bolig vurderet online? Med et kvikestimat får du hurtigt og nemt en anslået værdi af din bolig baseret på ganske få oplysninger, som du indtaster, når du bestiller. Herefter får du et kvikestimat, som mægleren udarbejder i butikken ud fra sit indgående kendskab til lokalområdet, offentligt tilgængelige oplysninger og dine indtastninger. Så kan I altid lave en aftale om at mødes senere for en mere grundig gennemgang af din bolig.

Se mere

5 typiske fejl, vi begår, når vi indretter køkken

 
 

Du vil sikkert gerne have et dejligt køkken, der kan være en samlingsplads for hele familien. Men når du skal planlægge dit drømmekøkken, kan du hurtigt misse et par vigtige ting, hvis du er for ivrig. Se de 5 typiske fejl, du begår, når du indretter dit køkken her.

Se mere

Tjen penge på vejret med solceller

 
 

Med solceller på taget af dit hus hjælper du med at passe på miljøet, og de varianter, der findes på markedet i dag, kan omdanne op til 20 % af solens stråler til ren energi. Hvis du er rigtig heldig, og solen skinner på dig og dit tag, så kan du faktisk også tjene penge på at sælge din overskydende strøm til dine naboer.

Lad mig høre mere

Der kan være penge at spare på din boligøkonomi

 
 

En god forbindelse kan være en altafgørende hjælp, når du vil føre boligdrømme ud i livet. Få rådgivning om de mange finansieringsmuligheder, hvis du skal videre i ny ejerbolig - måske er der penge at spare.

Hvilken type bolig bor du i?
Villa/rækkehus
Ejerlejlighed
Andelsbolig
Leje
Andet
Ønsker ikke at svare

Flere muligheder med EDC

 
 
Læs mere

Via vores samarbejdspartner Gjensidige Forsikring kan vi tilbyde dig en række attraktive forsikringer, så du er godt dækket, når uheldet er ude.

Læs mere

Skal du leje en feriebolig, eller er du interesseret i mulighederne for at udleje dit sommerhus? Se hvad Feriepartner Danmark kan gøre for dig.

Er dine informationer opdaterede?

 
 

John Do
Adresse: John Do, 6800 Varde
Telefon: 12345678
Mobil:
E-mail: newsletter@newslettercollector.com

Nyeste boliger i Varde

 
 

Vi har samlet et udvalg af de nyeste boliger til salg i Varde. På edc.dk kan du se alle boliger, der er til salg i hele landet – også boliger, der er til salg hos andre mæglere.

 
Tilpassede nyheder
Vi tilpasser indholdet i vores nyhedsbreve efter dine interesser. Alt du skal gøre er at klikke her, og angive dine præferencer for indhold - så tilpasser vi indholdet til dig.

Din lokale ejendomsmægler

EDC Varde, Torvet 4, 6800 Varde, Telefon 75221933


Henrik Sylvestersen

Henrik Sylvestersen

Ejendomsmægler/valuar

Telefon: 76767654

Mobil:

E-mail: hsy@edc.dk

EDC Varde
Besøg EDC Varde
 
Kundeanbefaling
5stjerner      9.7 ud af 10      29 besvarelser
Vi stræber altid efter at gøre vores kunder tilfredse, og vores fokus har givet gode resultater. Derfor vil vi meget gerne høre fra dig, hvis der er noget, vi kan gøre bedre.