Nyhedsbrev

Varde
Bestil Salgstjek

Måske er din bolig steget i værdi

 
 

Antallet af solgte boliger hos EDC er eksploderet siden foråret, og salgspriserne er de højeste, vi har set i 10 år. Efterspørgslen er enorm lige nu, og der er rift om boligerne, som bliver revet væk. Hvis du overvejer at sælge, eller bare gerne vil vide, hvad din bolig er værd, er det en god ide at starte med et gratis Salgstjek.

Bestil Salgstjek, og vind iPhone – sidste chance
Du kan lige nå at være med i konkurrencen om en iPhone 11 til en værdi af 6.799 kr., hvis du bestiller et uforpligtende Salgstjek inden den 23. december 2020.

Se mere

Fem gode grunde til at sælge boligen om vinteren

 
 

Selvom der sælges flest boliger om foråret, kan der være en god pointe i at være tidligt på den og sætte boligen på markedet på et tidspunkt, hvor der ikke er helt så mange nye sager at vælge mellem - nemlig om vinteren. Vi har samlet 5 gode grunde til at sætte til salg om vinteren.

Få et kvikestimat

Vil du have et hurtigt overblik over værdien på din bolig?

 
 

Med et kvikestimat får du en anslået værdi af din bolig - helt uden besøg af en mægler. Du bestiller det nemt ved at indtaste ganske få oplysninger om boligen. Så får du et godt overblik over boligsituationen i dit område, så du kan sammenligne med andre boliger nær dig.

Se mere

Se din drømmebolig med ovenlys

 
 

Et nyt samarbejde mellem EDC og VELUX Danmark skal vise, hvordan dit kommende hjem kan se ud med ovenlysvinduer. Fremover vil udvalgte salgsopstillinger indeholde dagslysvisualiseringer, så du som køber bedre kan vurdere mulighederne for at skabe de perfekte rammer for dit familieliv.

Lad mig høre mere

Der kan være penge at spare på din boligøkonomi

 
 

En god forbindelse kan være en altafgørende hjælp, når du vil føre boligdrømme ud i livet. Få rådgivning om de mange finansieringsmuligheder, hvis du skal videre i ny ejerbolig - måske er der penge at spare.

Tilmeld køberkartotek

Søger du bolig?

 
 

EDC’s køberkartotek dækker hele markedet. Med bare én tilmelding på edc.dk får du mails med links til nye boliger blandt alle boliger til salg - både hos EDC og landets andre store mæglerkæder.

Er dine informationer opdaterede?

 
 

John Do
Adresse: John Do, 6800 Varde
Telefon: 12345678
Mobil:
E-mail: newsletter@newslettercollector.com

Udvalgte boliger i Varde

 
 

Vi har samlet et udvalg af de nyeste boliger til salg i Varde. På edc.dk kan du se alle boliger, der er til salg i hele landet – også boliger, der er til salg hos andre mæglere.

Din lokale ejendomsmægler

EDC Varde, Torvet 4, 6800 Varde, Telefon 75221933


Henrik Sylvestersen

Henrik Sylvestersen

Ejendomsmægler/valuar

Telefon: 76767654

Mobil:

E-mail: hsy@edc.dk

EDC Varde
Besøg EDC Varde
 
Kundeanbefaling
4.5stjerner      9.4 ud af 10      31 besvarelser
Vi stræber altid efter at gøre vores kunder tilfredse, og vores fokus har givet gode resultater. Derfor vil vi meget gerne høre fra dig, hvis der er noget, vi kan gøre bedre.