Spil på alle dine strenge

Den store 2017 finale!

Vi stod for det allerførste arrangement i Aarhus 2017 - Europæisk Kulturhovedstad - og det er også os, der lukker og slukker et fantastisk år med et brag af en koncert! Mahlers 3. symfoni, som chefdirigent Marc Soustrot selv siger bliver “årets højdepunkt”. Kæmpeorkester, kæmpekor og kæmpe følelsesudladninger!

UGENS KONCERT
Mesterlig mastodont • 14.-15. dec • kl. 19.30

Gustav Mahlers 3. symfoni er en koncert, som orkestrets chefdirigent har set frem til: ”Denne koncert bliver sæsonens højdepunkt,” siger Marc Soustrot. ”Selvfølgelig!”

For Marc Soustrot er Mahlers 3. symfoni et af de værker, som skal opleves i koncertsalen: ”Det er vigtigt at se et orkester spille Mahler live! Kun på den måde kan man se, hvor svær musikken er, hvor kraftfuld – og hvor vigtig. Det bliver spektakulært.”

Storheden rummes ikke kun i musikken, men også i orkesterstørrelsen. Over 90 musikere står på scenen, 12 af dem som en del af vores "Symphonic Residencies"-program, og på korbalkonen glimrer godt 80 sangerinder, fordelt på 3 fremragende pige- og kvindekor. Skønsom vokal leveres også af en af verdens førende fortolkere af Mahlers sangcyklusser og symfonier, den finske mezzosopran Lilli Paasikivi.

>> Klik her for at downloade koncertprogrammet allerede nu (pdf)


Aarhus Symfoniorkesters Venner (ASOV) giver gratis koncertoptakt torsdag kl. 18.30 i Kammermusiksalen i Musikhuset.
>> Klik her for en oversigt over optakterne.

 
Læs mere / Køb billetter

Mahler og tryllehornet

Gustav Mahlers første fire symfonier kaldes undertiden for ”Wunderhorn-symfonierne”. Tidligere musikchef Leif V.S. Balthzersen går bag om denne betegnelse og fortæller om Mahlers forhold til folkepoesien, særligt som den kom til udtryk i digtsamlingen "Des Knaben Wunderhorn".

Læs mere

Årets julegaveidé: Billet til Nytårspromenaden

Vi skyder 2018 i gang med et farverigt potpourri af populære ­klas­sikere, folkekære syng-med numre og perlende musicaluddrag. Køb billet allerede nu - og glæd en du holder af med et musikalsk festfyrværkeri, hvor koncert og fællesskab bogstaveligt talt går op i hat og briller!

Læs mere / Køb billet

Gratis syng-med koncert 21. december

Julehygge og gode danske julesange er i højsædet når vi sammen synger Musikhuset – og højtiden – varm. Concert Clemens synger for, ledt af Carsten Seyer-Hansen, som med sin store erfaring med korsang nok skal sørge for, at vi alle får en skøn aften sammen. Og hvor tit har man mulighed for at blive akkompagneret af et helt symfoniorkester? Alle kan være med – bare du har lyst til at give los og synge med af karsken bælg.

Sangen har (engle)vinger
Torsdag 21. december
kl. 19.30
Symfonisk Sal
GRATIS ADGANG
Læs mere
Facebook
Instagram
YouTube
Hjemmeside
Copyright © 2017 Aarhus Symfoniorkester, All rights reserved.
Du modtager denne email fordi du tidligere har tilmeldt dig nyhedsbrevet via vores hjemmeside, i forbindelse med en koncert eller en konkurrence.

Vores adresse er:
Aarhus Symfoniorkester
Skovgaardsgade 2C
Aarhus C 8000
Denmark

Add us to your address book


Vil du ændre hvordan du modtager disse mails?
Du kan opdatere dine personlige profil eller afmelde dig nyhedsbrevet.