Tid til ny sofa?
Overvejer du om det er tid til at udskifte din sofa? Vi har lige nu en masse lÊkre efterÄrsnyheder, som venter pÄ at flytte til nye hjem. FÄ inspiration i vores blogindlÊg, hvor vi har samlet nogle af vores sofanyheder og de trends, der rÞr sig pÄ det omrÄde dette efterÄr.
Find din nye sofa
Moderne flĂžjl
FlĂžjl collage
Klassisk stof
Klassisk stof collage
TidslĂžst lĂŠder
TidslĂžst lĂŠder collage
Se alle nyheder
Vi har fÄet sÄ mange fine nyheder til efterÄret. Vi har samlet alle nyhederne et sted, sÄ du kan tage et kig og lade dig inspirere til boligfornyelse hjemme hos dig selv.
Se efterÄrets nyheder
FÞlg os pÄ instagram
Instagram collage
Tag os med @ILVAbolig, nÄr du deler dine ILVA-favoritter pÄ Instagram. Vi bliver sÄ glade, og sÄ kan det vÊre, dit billede kommer til at ligge her. FÞlg ogsÄ #ILVA og vÊr sikker pÄ at se vores nyeste opslag.
FĂžlg os her
Din levering - du bestemmer
Facebook
Facebook
Instagram
Instagram
Website
Website
Kontakt ILVA
PrissikkerhedGratis fragt til bolighusByt i bolighusReklamationsret

Alt i vores bolighuse er lige til at tage med hjem eller til hurtig levering. Eneste undtagelse er bestillingsvarer, der fremstilles specielt til dig, her skal du regne med en mindre leveringstid.

Der tages forbehold for moms- og kronejusteringer, tastefejl, ikke fremkomne samt udsolgte varer.
Fragt
Ved bestillinger pÄ ILVA.dk koster fragt fra 39 kr. for boligtilbehÞr og fra 345 kr., nÄr du bestiller mÞbler.
NÄr du handler for over 3.000 kr., fÄr du FRI FRAGT til kantsten. Ved sengekÞb fÄr du FRI FRAGT uanset belÞb du handler for.

Har du bestilt mere end Ă©t produkt, kan det vĂŠre, at vi splitter din ordre op i flere leveringer uden ekstra omkostninger for dig. Hvis varerne er for store eller tunge til at kunne sendes samlet, kan vi ikke garantere, at leveringerne ankommer samme dag.

LĂŠs mere om fragt her.


Leveringstid
Leveringstiden for pÄ lagervarer er 1-7 hverdage. Leveringstiden pÄ lagervarer afhÊnger af, hvornÄr der er en ledig fragtmandskÞrsel i dit omrÄde. Nogle af vores varer er bestillingsvarer, der fÞrst produceres efter bestilling. Her mÄ du derfor regne med en lidt lÊngere leveringstid. NÄr du bestiller, fÄr du oplyst en forventet leveringstid, og kort tid efter bestilling modtager du en bekrÊftet leveringsdato.
Denne mail kan ikke besvares.
Ønsker du ikke lÊngere at modtage ILVA's nyhedsbreve?

Frameld dig her
Â