Hej John Do
Uge 44, 2020
Kære kunde
I takt med Corona-smitten stiger, skærper og indfører sundhedsmyndighederne tiltag til at bekæmpe den - og det gør vi selvfølgelig også, for det ligger os stærkt på sinde at passe rigtig godt på vores kunder og sørge for, at I fortsat kan holde gang i jeres forretning.

Fra i morgen, torsdag den 29. oktober, er det derfor besluttet, at alle kunder skal bære mundbind, når de besøger en af vores 18 butikker, ligesom vores medarbejdere bærer enten visir eller mundbind.

Sikkert og trygt at handle
Vi vil gerne have, at alle, der besøger os, oplever en sikker og tryg butik. Derfor tager vi følgende forholdsregler udover brug af mundbind:

• Der er plads til, at alle kan holde god afstand til hinanden.
• Spritdispensere er opsat flere steder i vores butikker, så vi kan opretholde en god håndhygiejne.
• Ved kasserne har vi sat opsat glasskærme og lavet tydelige afstandsmarkeringer.

Du kan selvfølgelig også handle hjemmefra
Enten online på carl-ras.dk, eller du kan ringe til vores kundeservice på tlf. 44 85 55 11 eller direkte til din kontaktperson.

Vi er som altid klar til at rådgive og vejlede – og du får varerne leveret når og hvor, det passer dig. Vi har rigeligt med varer på lager, både på vores centrallager og i vores butikker. Hold dig ikke tilbage med at kontakte os, vi er altid klar til at svare på spørgsmål og give en hånd.

Vi glæder os til fortsat at betjene jer i vores butikker, kundeservice og på carl-ras.dk.

Med venlig hilsen,
Carl Ras teamet