Bestel de Quest zomerspecials snel en lees het antwoord
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Afbeelding
 

Kunnen ogen verbranden in de zon? Waarom wordt het in de tent zo heet? En: sinds wanneer koelen we onze drankjes met ijsblokjes? Zomaar een paar vragen die op kunnen komen in de zomer. En waar Quest jou het antwoord op geeft. Want de Quest zomerspecials zijn er weer, met daarin antwoord op de leukste vragen en nog veel meer! Lees ze deze zomer op het strand, vanuit je luie stoel in de tuin of onderweg (zowel in print als digitaal!) en verveel je geen moment.

Bekijk de zomerdeals
 
Afbeelding
 

Quest Vraag & Antwoord-special 2024

Natuurlijk is er ook dit jaar weer een kakelverse Quest Vraag & Antwoord-special. Een topjury onder leiding van astronaut André Kuipers boog zich over jullie ingestuurde vragen. De 123 slimste vragen hebben we voor je uitgezocht én beantwoord in deze special. 

Bestel de V&A special
 
Afbeelding
 

Quest Zomerboek

Dit 100 pagina’s dikke boek is het perfecte gezelschap tijdens die lange autoreis naar het Zuiden, een lome middag in de tuin of de ik-blijf-nog-even-in-bed-liggen-ochtend. We vulden ’m met prikkelende vragen en antwoorden, grappige puzzels en zomerse verhalen. En alsof dat niet genoeg is, krijg je er ook nog een aantal leuke spellen bij.

Bestel het Quest Zomerboek
 
Afbeelding
 

Abonneer op Quest en ontvang de zomerspecials cadeau

Wil je nog meer Quest? Ontvang nu het Quest Zomerboek (t.w.v. €8,75) of de Vraag en Antwoord-special (t.w.v. €7,99) cadeau bij 1-jaar Quest. Kies je voor een alles-in-1 abonnement met het magazine én onbeperkt toegang tot alle (premium) artikelen op Quest.nl dan ontvang jij tijdelijk zelfs zowel het Zomerboek als de Vraag en Antwoord-special cadeau. Dat is een serieus leuke deal toch?

Abonneer op Quest